kozan.gr: Λ. Ιωαννίδης: “Eίμαστε από του δήμους, σε εθνικό επίπεδο, που κάνουν τόσα πολλά πράγματα για τα αδέσποτα” (Βίντεο)

26 Ιουνίου 2018
20:40

Με αφορμή τη σημερινή έγκριση, από το δημοτικό συμβούλιο Κοζάνης, της μελέτης για την εκτέλεση του έργου:”Βελτίωση εγκαταστάσεων ενδιαιτήματος-Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς” στην Κοζάνη, προϋπολογισμού 30.000 ευρώ, ο δήμαρχος Κοζάνης, Λευτέρης Ιωαννίδης, αναφέρθηκε συνολικότερα στις προσπάθειες που καταβάλει ο δήμος προκειμένου να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο θέμα. Ακούστε τη δήλωσή του:

23 σχόλια

    • Αλλα λογια ν αγαπιομαστε ειναι οι απαντησεις του. Στειρωσεις σημαινει οτι δεν προκειται να μαζεψει κανενα αδεσποτο αλλα απλα θα τα στειρωσει. Εμεις πως θα ζουμε μ αυτα που ολο και αυξανονται; θα περιμενουμε 10 χρονια που εχουν μεσο ορο ζωης για να πεθανουν και τοτε (αν εμεις ζουμε) λογω στειρωσεων δε θα υπαρχουν αλλα;

  • Είμαι μετά τον μέντορα μου Μπουταρη ο μόνος δήμαρχος μακεδονικής πόλης που έκανα τα πάντα για να βοηθήσω στο ξεπούλημα της Μακεδονίας

  • Κανονικά έπρεπε να πληρώνεις όλους τους δαγκωμένους απο τα σκυλιά, και να είχες εκπέσει του αξιώματος του Δημάρχου.

  • Καλά όλα αυτά που κάνετε εμείς γιατί δεν τα βλέπουμε;Γκαβοι είμαστε; Δήμαρχε μας δουλεύεις ψιλό γαζί;

  • Πού να μην κάνατε κιόλας!Η πόλη έχει και όχι μόνο έχει γεμίσει αδέσποτα που δημιουργούν αγέλες και σπέρνουν τον φόβο στους κατοίκους .Κάντε κάτι επι τέλους!

  • Αχαχαχαχα να είσαι καλά δήμαρχε μας έκανες κ γελάσαμε πάλι ότι εσύ δλδ έκανες ότι μπορούσες για τα αδέσποτα μας δουλεύεις που όταν παίρναμε τηλέφωνα να έρθετε να τα μαζέψετε ούτε καν νοιαζοσασταν και σαν να μην φτάνει αυτό μας λέγατε να τα ταιζουμε για να μην μας ορμάνε πολύ ωραία απάντηση μας δίνατε ανύπαρκτη είσται πάντα κ για όλα. Εδώ ξεπουλησατε την Μακεδονία μας για τα υπόλοιπα θα σας νοιαξει.

  • Ειναι αλήθεια η Κοζάνη στο θεμα τον αδέσποτων σκύλων και στο καταφύγιο σκύλων σε σχέση με άλλους δήμους ειναι αρκετά μπροστά σε αυτο το κομμάτι μπράβο. Η αλήθειες να λέγονται αλλα και τα λάθη να λέγονται και ας μην αρέσουν στον δήμαρχο

  • Βουτα την γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσεις Λευτερακη… Είστε επικίνδυνοι…Πάρτα σπίτι σου κύριε Οικολογε- Συριζανελ.

  • δημαρχε ευτυχως το παραδεχεσαι.για τα αδεσποτα κανεις πολλα , για τους πολιτες που δεχονται επιθεση αδεσποτων δεν κανεις ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.

  • Άντε μάζεψε τα σκυλια και δωστα στους φιλοζωους να τα κρατάνε στα σπίτια τους και όχι να τα πέρνουν για λίγο και μετά να τα παρατάνε έξω στους δρόμους και άσε τις δηλώσεις ….. πάρε λύσεις δήμαρχε !!!! και άσε τα συνδικαλιστικά που κάθε βδομάδα έχουμε και ένα περιστατικό !!!

  • Και οι αγέλες από γομαροσκυλα που κυκλοφορούν στην πόλη και γαυγιζει όλη νύχτα τι είναι??? Ολογράμματα???!!!

  • Το μόνο ανοιχτό μυαλό σε μια πόλη με κλειστές πόρτες. Δυστυχώς μας πέφτει πολύς ο φίλος μας ο Λευτεράκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.