kozan.gr: Με αρκετές παρουσίες αυτοδιοικητικών από την Δ. Μακεδονία η κοινή συνάντηση, στη Θεσσαλονίκη, των περιφερειών, δήμων και φορέων της Βόρειας Ελλάδας για το ζήτημα της συμφωνίας των Πρεσπών – Tι αναφέρει το σχέδιο ψηφίσματος (Φωτογραφίες)

27 Ιουνίου 2018
18:53

Με αρκετές παρουσίες αυτοδιοικητικών από την Δ. Μακεδονία ξεκίνησε, πριν από λίγο, στη Θεσσαλονίκη,  η κοινή – διευρυμένη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, μαζί με τα Δημοτικά Συμβούλια των 38 Δήμων της Κεντρικής Μακεδονίας και με προσκεκλημένους τους φορείς, τα Περιφερειακά και Δημοτικά Συμβούλια της Δυτικής Μακεδονίας και της Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, με θέμα την ανάληψη πρωτοβουλίας «η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά», ώστε να μην επικυρωθεί η «συμφωνία των Πρεσπών» με τα Σκόπια. Δείτε φωτογραφίες:

 


8 σχόλια

  • Οι περιφερειάρχες έχουν το δικαίωμα διεξαγωγής δημοψηφίσματος ο καθένας στην περιφέρεια του. Περιμένουμε να το πράξουν.

  • Ο Καρυπίδης απίστευτος καιροσκόπος ο τύπος, φαίνεται από τη στάση του σώματος ότι αμφιβάλει και ο ίδιος για την παρουσία του εκεί.Μάλλον ο αντιπεριφεριάρχης Κοζάνης τον συμβούλεψε πάλι λάθος.

  • Αναρωτιέμαι….όταν βγήκε το ψήφισμα, προφανώς ο Καρυπίδης είχε φύγει από την αίθουσα για τουαλέτα και άφησε το Θεοφύλακτο Ζυμπίδη με τον Κεχαγιά να ψηφίσουν λευκό? Πρώτα παρευρίσκονται στην τελετή της ντροπής στις Πρέσπες ως χειροκροτητές και μετά συμμετέχουν σε ψήφισμα κατά της συμφωνίας! Πόσο σανό σύντροφοι? Τραγικοί και λίγοι.

    • Έτσι ακριβώς. Εδώ δεν μπορούσαν να βγάλουν ψήφισμα και τώρα που τους πήραν με τις πέτρες κάνουν κωλοτούμπα.

  • Τώρα,δεν έχω καταλάβει.μας δουλεύουν?τι μια τα περνάνε όλα παρευρίσκονται τους χειροκρότησε κ την άλλη στιγμη λένε δεν θέλουν να προχωρήσει η συμφωνία?ρε τι νομίζετε ότι πουλάτε τρέλα κ όποιος θέλει αγοράζει ε…είστε όλοι πουλημενοι

  • Τι δουλειά έχεις εκεί Καρυπίδη ?? Κάθε μέρα κωλοτουμπα ?? Προχθές φιλουσες τον Τσίπρα και τον Κοτζιά …Δύο μήνες στην περιφέρεια κιχ …

  • Η στιγμή που ο Καρυπιδης κατάλαβε ότι δεν πήγε σε εκδήλωση με κύριο ομιλητή τον υπουργό εξωτερικών κοντζια και θέμα τα οφέλη της συμφωνίας των πρεσπων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.