Η σύνθεση της πρώτης Συντονιστικής Γραμματείας της Τ.Ο. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής – Συντονιστής ο Παναγιώτης Αβραμίδης

28 Ιουνίου 2018
10:24

Συνεδρίασαν χθες Τετάρτη 26 Ιουνίου τα μέλη της Συντονιστικής Γραμματείας της Τοπικής Οργάνωσης του Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης προκειμένου να εκλέξουν Συντονιστή και Αναπληρωτή Συντονιστή.

Ομόφωνα αποφάσισαν και εξέλεξαν ως Συντονιστή τον Αβραμίδη Παναγιώτη, δραστήριο μέλος του Κινήματος Αλλαγής, μέλος του συλλόγου Τριτέκνων ο οποίος ζει στην Κοζάνη και εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα.

Αναπληρωτής Συντονιστής εκλέχθηκε ο Ευαγγέλου Δημήτρης μέλος του Κινήματος Αλλαγής, ο οποίος ζει στην Κοζάνη και είναι υπάλληλος ΔΕΗ.

Η σύνθεση της πρώτης Συντονιστικής Γραμματείας της Τ.Ο. Κοζάνης του Κινήματος Αλλαγής δείχνει τις δυνατότητες του νέου φορέα, επέτρεψε την είσοδο και την ανάδειξη νέων στελεχών, που μαζί με την εμπειρία των παλαιοτέρων θα το αναδείξουν σε πρωταγωνιστή στο πολιτικό σκηνικό.

Οι επόμενες εκλογές θα είναι εκλογές για τρεις.

Ένα σχόλιο

  • συγχρητηρια καλο εργο με συνεπεια συνεχεια αποτελεσμα για κοινωνικη δικαιοσυνη για να αποτελεσουν παρελθον οι κοινωνικοι και πολιτικοι απατεωνες σας εχει αναγκη η χωρα ειδικα εσας τους νεους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.