22ο Λαογραφικό Συναπάντημα, με Κώστα Μακεδόνα, από τον Πολιτιστικό σύλλογο Οικισμού Καρδιάς

28 Ιουνίου 2018
10:50
Κανένα σχόλιο

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Οικ. Καρδιάς «Η ΜΕΡΑ», ενημερώνει τα μέλη, τους εθελοντές, τους φίλους, αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής Εορδαίας, ότι λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, το 22ο Λαογραφικό Συναπάντημα θα πραγματοποιηθεί στις κάτωθι ημερομηνίες:
Κυριακή, 1 Ιουλίου 2018, Μεγάλη Συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα
Δευτέρα, 2 Ιουλίου 2018, Παιδικό Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών
Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018, Μουσικοχορευτικό ταξίδι σε όλη την Ελλάδα.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος

Μπαλτζής Τριαντάφυλλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.