Η ΠΑΝΔΩΡΑ στο “Εν χορδαίς και Οργάνοις” στο HISTORY HD του ΟΤΕ TV (Βίντεο)

28 Ιουνίου 2018
12:00

To COSMΟΤΕ HISTORY HD αποτελεί έναν τόπο ψυχαγωγίας και μόρφωσης με ντοκιμαντέρ και εκπομπές υψηλής ποιότητας και αισθητικών προδιαγραφών για την ιστορία, τον πολιτισμό, τους ανθρώπους και τις παραδόσεις του τόπου μας.
Η Πανδώρα επιλέχθηκε από τους παραγωγούς της εκπομπής ως μια Φιλαρμονική που η ιστορία, η πορεία και το διαγραφόμενο λαμπρό μέλλον της αποτελεί αντικείμενο καταγραφής. Έτσι απόψε στις 22:00 στο 4ο επεισόδιο της εκπομπής “Εν χορδαίς και Οργάνοις” μπορείτε, όσοι διαθέτετε OTE TV, να παρακολουθήσετε το αφιέρωμα στην αγαπημένη μας Φιλαρμονική. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στο χώρο της Πανδώρας και στην κεντρική πλατεία Κοζάνης στις 23 Φεβρουαρίου.

7 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.