«Η σχέση του ζευγαριού» στο επίκεντρο εκδήλωσης που διοργάνωσαν το Κέντρο πρόληψης  «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας

28 Ιουνίου 2018
19:15
Κανένα σχόλιο

Ομιλία με θέμα: «Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ» πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Εορδαίας , από το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Εορδαίας , με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών .
Ο ομιλητής Επιστημονικός Υπεύθυνος του Κέντρου Πρόληψης Νίκος Τσακμάκης, αναφερόμενος στην επιλογή του θέματος επεσήμανε ότι η σχέση μεταξύ του κάθε ζευγαριού έχει μεγάλη σημασία για τη συναισθηματική ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στην οικογένεια , ενώ μέσα από την εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος κατάφερε να περάσει χρήσιμα μηνύματα στο ακροατήριό του .
Από την πλευρά του ο Συντονιστής – Κοινωνικός Λειτουργός του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας Δημήτρης Λαμπρόπουλος υποδεχόμενος τους προσκεκλημένους έκανε λόγο για την έναρξη μιας εποικοδομητικής συνεργασίας με το ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ» , καθώς το Κέντρο Κοινότητας έχει ως στόχο την εξυπηρέτηση των πολιτών και την παραπομπή τους στον ανάλογο φορέα.
Στην ενημερωτική εκδήλωση παραβρέθηκαν και χαιρέτισαν οι Αντιδήμαρχοι Εορδαίας Δημήτρης Πολυχρονίδης και Ιωάννης Αριστερίδης , εξάρoντας την πρωτοβουλία των διοργανωτών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.