Κοιμήθηκαν με θέσεις στάθμευσης και ξύπνησαν χωρίς, κάτοικοι της Πλατείας Λασσάνη (του Τριαντάφυλλου Διάφα)

29 Ιουνίου 2018
13:56

Πρόσφατα ο Δήμος στην οδό Ιερολοχιτών ,πάροδος της πλατείας Λασσάνη, κατάργησε 10 θέσεις στάθμευσης με κίτρινη διαγράμμιση πάνω στον δρόμο και όποιος σταθμεύει εκεί τον γράφει η Αστυνομία. Αυτό έγινε απροειδοποίητα λέγοντας στους περίοικους να πάρουν τα αυτοκίνητα τους για κάποιες μικρές εργασίες το βράδυ και απο την επομένη το πρωί βρήκαν μια κίτρινη γραμμή και απαγόρευση της πρόσβασης στα σπίτια και τα καταστήματα τους.

Την ίδια στιγμή που η μελέτη ανάπλασης που συνέταξε η ΑΝΚΟ πρόσφατα, [20-12-2017 Μελέτη Εφαρμογής ],δημιουργεί 6 θέσεις στάθμευσης !! Γιατί αυτή η αντίφαση του Δήμου με τον εαυτό του ;;

Παρακαλείται ο Δήμος να απαντήσει .

( φωτογραφίες της οδού Ιερολοχιτων και των σχεδίων)

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

ΔΙΑΦΑΣ (ΔΑΦΑΣ) ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

ΤΟΠΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

32 σχόλια

  • καιρός ήτανε!
    και ο καθετος δρόμος στην ιερολοχιτών πρέπει να αδειάσει που δεν χωράει να περάσει αυτοκίνητο!

    • Όλοι οι σοβαροί Δήμοι δημιουργούν πρώτα θέσεις στάθμευσης και μετά καταργούν!

      Ο Ιωαννίδης τους πολίτες τους έχει γραμμένους στα
      Παλιά του παπούτσια !!

      Δεν τον νοιάζει αν κλείσουν τα μαγαζιά τίποτε !!

      • τι σχέση έχουν τα μαγαζιά με το παρκάρισμα των αυτοκινήτων? στο συγκεκριμένο δρόμο άνθρωποι δεν μπορούν να μπουν στα σπίτια τους ή στα μαγαζιά τους από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα!
        παλιότερα υπήρχαν μπάρες στον συγκεκριμένο δρόμο που απαγόρευε και την διέλευση των αυτοκινήτων ,αλλά ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν! νυχτα έγινε και αυτό!

  • Στην μελέτη του Δήμου προβλέπονται εκεί 6 θέσεις στάθμευσης .
    Γιατί αυθαίρετα τις καταργεί ο ίδιος ο Δήμος ?????

    ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ ????

    ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΡΑ .

    • Φίλε όλα καλά! κανείς δεν είπε τίποτα! μη σου πω ησυχάσαμε κιόλας σε μια γειτονιά που έχει καθημερινά,πολλή φασαρία από τα Αστικά λεωφορεία!
      έπρεπε να γίνει καιρό τώρα!
      εχει τύχει να πηδάμε πάνω απο αυτοκίνητα για να μπούμε σπίτι μας!

  • Εδώ ο Λευτέρης ξεπούλησε την Μακεδονία !

    Τους Κοζανίτες θα νοιαστει!!

    Μόνο οι ιδεοληψίες τους τους νοιάζουν !!!

  • Ήδη εκεί στάθμευαν κάθε μέρα δέκα αυτοκίνητα .
    Τώρα συμπιέζονται πολλοί γειτονικοί και πιο πέρα δρόμοι!!

    Αν συνεχίσει ο Δήμος το ίδιο σύστημα θα υπάρξει ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ στην Κοζάνη !!

  • 10 πάρκαραν και άλλοι 10 τα παρατούσαν όπου έβρισκαν!
    πάντως κανείς δεν είπε κουβέντα! εδω και ένα μήνα είναι έτσι και κανείς δεν είπε κάτι!
    μονό τους γνωστούς ενοχλεί!

    • Από τη Διαύγεια προκύπτει πως ο Δήμαρχος χρειάζεται έναν ολόκληρο χρόνο για να βάψει 50 μέτρα κίτρινη μπογιά. Καταπληκτική αποτελεσματικότητα, θα τον πάρω να μου βάψει και το σπίτι! Πέρυσι το ‘βαψα, μέχρι να έρθει ο Δήμαρχος θα χρειάζεται πάλι βάψιμο! Ρε μαύρο που σας χρειάζεται!

    • γιατί τότε η ΑΝΚΟ στην μελέτη εφαρμογής που έκανε ,και έχει πρόσφατη ημερομηνία 20-12-2017 , ήτοι μετά την απόφαση του Δημ. Συμβουλίου δημιουργεί στην Ιερολοχιτών 6 θέσεις στάθμευσης ;;;;;;;;;

      ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ !!!!

      ΜΗΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ;;;;;;;;

  • Σύμφωνα με όσα προβλέπει το ΣΒΑΚ, τα αυτοκίνητα που μέχρι τώρα στάθμευαν στην περιοχή γύρω απ’ την Πλατεία Λασσάνη από δω και στο εξής πρέπει να σταθμεύουν στο Νιάημερο ή στο Λιντλ και οι κάτοικοι να περπατούν ή να πάρουν ποδήλατο, μια που συγκοινωνία δεν υπάρχει.

    Συριζέικη οικολογία της συμφοράς!

  • Ευτυχώς έγινε και αυτό άμεσα μπράβο στο Δήμο Κοζάνης.
    Τα αυτοκίνητα έκλειναν της εισόδους τον πολυκατοικιών και τον μαγαζιών.
    Ευχαριστούμε κάτοικος.

  • Μήπως ξέρει κάποιος να μας πει τι πρέπει να κάνουμε για να
    Απαντήσει ο Δήμος ;;;;;;;;;

    Μήπως έπαψε να υπάρχει Δημοκρατία ;;;

  • Επιτελους καποια πραγματα πρεπει να γινονται σ’αυτην την πολη και να μην “κραζουμε” εμεις σαν πολιτες.Παρκαρουμε οπου βρουμε γιατι εκει μας βολευει,ειναι διπλα στο καταστημα που χρειαζομαστε ή μενουμε εκει (εμενα στην συγκεκριμενη γειτονια) ομως φτανει.Πρεπει να σκεφτουμε και τους πεζους και τα ατομα με αναπηρια και τους γονεις με τα καροτσια των παιδιων που για να περασουν πρεπει να περασουν απο 40 κυματα.Υπαρχουν και αλλα στενα παρομοια που θα επρεπε να θεωρουνται πεζοδρομοι αλλα καποιοι παρκαρουν εκει…πρεπει να ερθει κ η σειρα τους!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.