H πρόταση της εβδομάδας από το πετυχημένο μαγειρικό site «foodaholics»: Παγωτό Vienneta-Βlack forest με 5 υλικά χωρίς παγωτομηχανή

Συστατικά

 

Οδηγίες

 

    1. Κόβουμε σε χαρτόνι ορθογώνιο λίγο μικρότερο από την φόρμα.
    2. Το τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί ή σιλικόνη και απλώνουμε λιωμένη σοκολάτα (κάνουμε 5 φύλλα).
    3. Ξεφορμάρουμε και αφήνομε για λίγο στο ψυγείο να κρυώσουν.
    4. Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.
    5. Όταν είναι έτοιμη ενσωματώνουμε το ζαχαρούχο γάλα και τις βανίλιες.
    6. Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από παγωτό και βάζουμε ένα φύλλο σοκολάτας.
    7. Περιμετρικά κάνουμε ροζέτες με παγωτό και απλώνουμε όσο γλυκό βύσσινο μας αρέσει.
    8. Σκεπάζουμε με παγωτό και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία μέχρι που το παγωτό να τελειώσει.
    9. Προσέχουμε η τελευταία στρώση να είναι παγωτό.
    10. Διατηρούμε στην κατάψυξη και προαιρετικά πριν σερβίρουμε διακοσμούμε με σαντιγί και νιφάδες σοκολάτας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "I have read and accepted the Privacy Policy * " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.