kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διεγράφη, με απόφαση του Γενικού Συμβουλίου, από το σωματείο Σπάρτακος, ο Άρης Βατάλης

29 Ιουνίου 2018
19:04

Σύμφωνα με πληροφορίες της στήλης, που αποκαλύπτει τη συγκεκριμένη εξέλιξη, με σημερινή (29/6) απόφαση του Γενικού Συμβουλίου του Σπάρτακου, το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ, Α. Βατάλης, διεγράφη από τις τάξεις του εν λόγω σωματείου. Περί τα τέλη Μαΐου, η κεντρική εξελεγκτική επιτροπή του Σπάρτακου, κάλεσε σε απολογία τον Α. Βατάλη κι αφού είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις και οι αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (διαβάστε εδώ κι εδώ), που ακολούθησαν τις ανακοινώσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για τη στάση του – με τη λευκή ψήφο στη «Λήψη διαρθρωτικών μέτρων για την πρόσβαση στον λιγνίτη – Απόσχιση κλάδων λιγνιτικού ηλεκτροπαραγωγικού δυναμικού της ΔΕΗ ΑΕ», που ενέκρινε το Δ.Σ. της Επιχείρησης. Το πρωί της Παρασκευής (29/6) συνεδρίασε το Δ.Σ. του Σπάρτακου, στο οποίο, τέθηκε και το συγκεκριμένο θέμα. Οι προτάσεις που “έπεσαν” στον τραπέζι ήταν η γραπτή επίπληξη, η απομάκρυνση από τα γραφεία για ένα μήνα κι η παραπομπή του, με το ερώτημα της διαγραφής, στο Γενικό Συμβούλιο . Με 27 ψήφους, επικράτησε η τελευταία πρόταση και το Γενικό Συμβούλιο, το οποίο, επίσης, συνεδρίασε, σήμερα, αποφάσισε με διευρυμένη πλειοψηφία, περίπου 150 ψήφων, έναντι μόλις 7 λευκών, να διαγράψει τον Α. Βατάλη.

Η Χύτρα

 

 

10 σχόλια

  • Καλά του κάναν ας πρόσεχε.
    Μπράβο στον Μάστορα έδειξε ότι έχει… Ούτε φίλους καταλαβαίνει ούτε σχέσεις.

  • σιγά τα ουα, έτσι και αλλιώς ο Βαταλης δίνει γη και ύδωρ για να εξασφαλίσει ακόμα μια θητεία στο Δ/Σ, οπότε στα παλαιότερα των υποδειγμάτων του ο Σπάρτακος!!

  • Οταν εχεις τετοιους φιλους τι τους θελεις τους εχθρους……..Αβραμεα, Βαταλη καποιοι σας γραφουν εσεις λαμβανετεεεεεεε

  • Φίλε μου Άρη επειδή είσαι καλός παίκτης και παρακολουθούμε το παγκόσμιο με τους τόσους παικταραδες είμαι πεπεισμένος ότι τέλος Φθινοπώρου με αρχές Χειμώνα θα βγει ο ΛΕΥΚΟΣ καπνός (ψήφος) και μάλλον σε προσωπικό επίπεδο ίσως είσαι στον τελικό! Και ο νοών νοιτω!!!!!

  • ΜΑΣΤΟΡΑΣ ο κύριος ιδρωμενος απο την δουλειά ΜΟΣΧΟΣ ο κύριος που επι Καραμανλή ζητούσε 13% αυξηση γιατι δεν του εφταναν και επι ΠΑΣΟΚ εβαζε πλάτες στις μειώσεις γιατι του περισσευαν και το… ορφανο της Διαμαντοπουλου διεγραψαν τον Βαταλη. Τωραααα Κουλη οσπου να σβησει ο ηλιος και να πατε ολοι για δουλειά

  • Μπράβο στον Μάστορα?? Μάλλον ανώνυμε δεν διάβασες καλά το δημοσίευμα η δεν το καταλαβες!!Τα 150 ΝΑΙ και τα 7 λευκά τι είναι? Τόση εμπάθεια για τον γραμματέα του Σπαρτακου! Και επίσης ξέρω ποιος είσαι και ας κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία γιατί δεν τολμάς να γράψεις το όνομά σου!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.