kozan.gr: 44.953,65 € στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού με Κοινή Υπουργική Απόφαση

8 Δεκεμβρίου 2016
10:58
Κανένα σχόλιο

Η διάθεση, ποσοστού ύψους είκοσι τοις εκατό (20%), δηλαδή συνολικού ποσού σαράντα τεσσάρων χιλιάδων εννιακοσίων πενήντα τριών ευρώ και εξήντα πέντε λεπτών (44.953,65 €) από τα τέλη που βεβαιώθηκαν και εισπράχθηκαν από το Ελληνικό ∆ηµόσιο για τη χρονική περίοδο : α) από 1/1/2013 έως 31/12/2013, β) από 1/1/2014 έως 31/12/2014 και γ) από 1/1/2015 έως 31/12/2015, από την εκµετάλλευση ενεργών παραχωρήσεων µεταλλείων στον ∆ήµο Σερβίων-Βελβεντού Νοµού Κοζάνης, εντός των ορίων του οποίου διενεργείται η µεταλλευτική δραστηριότητα, εγκρίθηκε, σήμερα Πέμπτη 8/12,  με κοινή Υπουργική Απόφαση των Υπουργείων Οικονομικών & Ενέργειας. Η παρούσα διάθεση γίνεται αποκλειστικά για την κάλυψη του συνόλου των προϋπολογισµών συγκεκριµένων έργων, που προγραµµατίζονται από τον ∆ήµο Σερβίων-Βελβεντού και χρηµατοδοτούνται σύµφωνα µε τα οριζόµενα στο άρθρο 176 του Μεταλλευτικού Κώδικα.

kozan.gr

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.