Σύλλογοι της Φλώρινας διοργανώνουν, σήμερα Δευτέρα 2/7, νέα κινητοποίηση κατά της συμφωνίας των Πρεσπών

2 Ιουλίου 2018
04:38

Επειδή οι πολιτικοί παράγοντες (Έλληνες και ξένοι) επιμένουν στην προώθηση της υπογραφείσας συμφωνίας Τσίπρα-Ζάεφ, αγνοώντας επιδεικτικά τις τεκμηριωμένες κριτικές και την κατακραυγή του Ελληνικού Λαού, και επειδή οι Φλωρινιώτες θα υποστούμε από τους πρώτους τις επιπτώσεις μιας συμφωνίας που βλάπτει τα εθνικά συμφέροντα και βάζει σε περιπέτειες την ευρύτερη περιοχή, οι Σύλλογοι του Νομού Φλώρινας (Πολιτιστικοί, Αθλητικοί κλπ) καλούν ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ σε ΝΕΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ, την Δευτέρα 2 Ιουλίου, στις 7.00 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας (“κανόνια”).

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΜΕΙΣ Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ, ΘΑ ΕΝΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΑ ΔΕΙνΟΥΜΕ σε όσους νομίζουν ότι εκτονωθήκαμε πλέον και περιμένουν να μείνουμε άπραγοι μπροστά στις εξελίξεις, ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ μέχρι την ακύρωση της απαράδεκτης συμφωνίας.

Οι πρόγονοί μας με την ακλόνητη αφοσίωσή τους στην Πατρίδα αχρήστεψαν την προπαγάνδα και ακύρωσαν τα σχέδια όσων, επί πολλές δεκαετίες επιβουλεύονταν τη Μακεδονία.

Σήμερα, εμείς οι απόγονοί τους, εμείς οι πραγματικοί Μακεδόνες, δίνουμε το «παρών» στον ίδιο Αγώνα, με συνέχεια και συνέπεια, με κάθε νόμιμο μέσο, βέβαιοι για την τελική δικαίωση.

Τη Δευτέρα, στις 7.00 μμ., η καρδιά της Μακεδονίας η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στη Φλώρινα

3 σχόλια

  • Αυτοι που ήθελαν η ερτ να ειναι ανοικτή θα δούμε τωρα θα εχει ζωντανές σύνδεσης με τα συλλαλητήρια της Μακεδονίας

      • Εχεις απόλυτο δίκιο αλλα τότε ολοι η τοπική άρχοντες ειχαν βγει στους δρομους τοτες ομως τωρα απλα θεατές να τους χαιρόμαστε απο λογια χορτάσαμε αγώνας για το αυτονόητο μηδέν. Άραγε γιατι ακομα να πληρώνουμε για την ΕΡΤ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.