Μέχρι το τέλος της εβδομάδας παραδίδονται προς χρήση τα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του ΔΑΚ Κοζάνης! Δείτε τη νέα τους εικόνα! (Βίντεο)

3 Ιουλίου 2018
16:53

Μέχρι το τέλος της εβδομάδας παραδίδονται προς χρήση τα εξωτερικά γήπεδα μπάσκετ του ΔΑΚ Κοζάνης! Ένα έργο που που χρηματοδοτήθηκε από την Γ.Γ. Αθλητισμού και εντάσσεται σε ένα συνολικό σχεδιασμό του Δήμου Κοζάνης για τον πλήρη εκσυγχρονισμό όλων των εγκαταστάσεων στο ΔΑΚ Κοζάνης.

“Η προσπάθεια μας δεν σταματά εδώ. Θα συνεχίσουμε την υλοποίηση του σχεδιασμού μας όπως στο χώρο της Ενόργανης Γυμναστικής, στο Κολυμβητήριο αλλά και στο στίβο” ανέφερε ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ Γιάννης Ιωαννίδης ευχαρίστησε την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου για την ολοκλήρωση των εργασιών. “Το επόμενο διάστημα θα δούμε και άλλες μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις που θα αλλάξουν πλήρως το ΔΑΚ” κατέληξε ο Πρόεδρος του ΟΑΠΝ. Δείτε τη νέα τους εικόνα!

 

17 σχόλια

  • Ο δήμαρχος, φρόντισε για τη φωτογραφία για να μαζέψει υλικό για τις εκλογές, αλλά δεν πείθει κανέναν… τέσσερα χρόνια ας μας πει ποιο έργο έκανε, εκτός από μικροσυντηρήσεις και μικρές παρεμβάσεις…

  • Αυτό πάντως που έχει εκεί κάτω λέγεται ελαστικός τάπητας. Δεν είναι βαμμένη άσφαλτος. Και όχι το έργο δεν είναι οι μπασκέτες

  • Απορω γιατι τετοια κακια,οτι γινετε,μικρο η μεγαλο ειναι για το καλυτερο. Να φτιαξουν και την κερκιδα τωρα που ειναι χαλια και θα βελτιωθει η κατασταση.

  • Έλεος πια. Δεν μας αρέσει τίποτα. 25 χρόνια είχαμε αυτό το χώρο και δεν είχε γίνει τίποτα και τώρα που έγινε και κάτι δεν μας αρέσει..

  • Εκεινο το ερμο κτηριο της παλης που ειναι ντροπη να υπαρχει τετοιο χαλι θα μπορεσει καποτε καποιος να ασχοληθει?Αλλα δυστυχω ς κανουμε δηθεν εργα βιτρινας μονο και μονο για να γεμισουμε τα προεκλογικα μας φυλλαδια…4 χρονια χαμμενα και αυτα μαζι με τοσα αλλα

  • 15 ευρώ Μπογιά μας ζάλισε το κεφάλι ο Δήμαρχος, νομίζει ότι παρέδωσε το Ρίο – Αντίρριο. Με την πορδιν χαβιτς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.