Λ. Ιωαννίδης: Ένταξη δυο νέων έργων Αποχέτευσης στο ΕΣΠΑ για Δρέπανο και Χαραυγή

4 Ιουλίου 2018
20:58

Σήμερα ανακοινώθηκε από την Διαχειριστική Αρχή του ΠΕΠ Δυτ. Μακεδονίας ο προσωρινός πίνακας ένταξης στο ΕΣΠΑ δυο νέων έργων για τη ΔΕΥΑ Κοζάνη και μάλιστα με την υψηλότερη βαθμολογία.

1. Εξωτερικό δίκτυο και αντλιοστάσια αποχέτευσης ακαθάρτων Χαραυγής και πόλης Κοζάνης Π/Υ 1.620.192,08

2. Εσωτερικό και Εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Τ.Κ. Δρεπάνου Δήμου Κοζάνης Π/Υ 5.760.231,24

6 σχόλια

  • Είχαν ξεκινήσει και συνεχίζονται τα εργα απο τον δήμαρχο Ιωαννίδη απο τα πολλα θετικα που εχουν δρομολογηθεί .συνχαρηρηρια και ας μην τα βλέπουν κάποιο

  • ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΤΑΣΣΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΘΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ; ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΟΥΤΑ

    • Ευρωπαίοι πολίτες θα γίνουμε κάποια στιγμή στην πόλη μας και οχι μόνο. Οταν νιώθουμε αδικημένη επικαλούμαστε τους νομους της Ελλάδος αλλα και τους ευρωπαϊκούς αλλα η αλήθεια ειναι οτι μονο τους επικαλούμαστε και δεν τους εφαρμόζουμε ούτε οι ίδιοι μας.ο δήμαρχος αρέσει η οχι εαν και εχει κανει και αυτός κάποια λάθη εργάζεται νοιάζεται για την Κοζάνη και αυτο φαίνετε και ειναι η αλήθεια. Αλήθειες να λεμε .να γίνουμε πρώτα και εμεις της προκοπής πολίτες και ολα τα υπόλοιπα θα έρθουν. Το ξαναλέω ειμαι ΠΑΣΟΚ Ιωαννίδη δεν ψήφισα.

  • ξεχασες δήμαρχε να ανακοινώσεις και την ένταξη της τηλεθέρμανσης στο δρέπανο και τον κρόκο!
    ουυυππςςς!!
    ρε συ για αυτά μούγκα και ύπνος…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.