Ο Ε.Ο.Σ. Κοζάνης διοργανώνει σεμινάριο Εκπαίδευσης Τεχνικών Χειμερινού Βουνού την Κυριακή 5/2

31 Ιανουαρίου 2017
10:41
Κανένα σχόλιο

Ο Ε.Ο.Σ. Κοζάνης διοργανώνει

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Τεχνικών Χειμερινού Βουνού.

Συνεχίζουμε και φέτος την εκπαίδευση.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε ορειβάτες – πεζοπόρους, μέλη του Συνδέσμου που θέλουν να αποκτήσουν τις απαραίτητες βασικές γνώσεις στο χειμερινό βουνό.

Θέτοντας ως βασικό στόχο την ασφάλεια στις δράσεις μας, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν εμπειρίες απαραίτητες σε κάθε ανάβαση. Θα έρθουν σε επαφή με τεχνικά υλικά ώστε να εξοικειωθούν στην χρήση βασικού εξοπλισμού και στα συστήματα διάσωσης και αυτοδιάσωσης. Για να ανεβαίνουμε στα βουνά με ασφάλεια και εκπαιδευμένοι και πάντοτε με υπευθυνότητα!

Υπεύθυνος εκπαίδευσης θα είναι ο Χρήστος Ανανιάδης, πιστοποιημένος Οδηγός Βουνού και Εκπαιδευτής Ορειβασίας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ορειβασίας – Αναρρίχησης.

Στα πλαίσια της εκπαίδευσης την ερχόμενη Κυριακή 5/2/2017 θα γίνει ανάβαση στον Όλυμπο από ΚΕΟΑΧ. Όσοι ενδιαφέρονται, εκτός της σχολής, θα γίνει ανάβαση στην κορυφή Σκολιό (2911μ).

Απαραίτητος χειμερινός τεχνικός   εξοπλισμός (γάντια, γκέτες, κραμπόν, πιολέ, κράνος, κλπ ).

Αναχώρηση την Κυριακή στις 07:00 με το λεωφορείο του συλλόγου από το parking του Μαρινόπουλου.

Πληροφορίες – συμμετοχές στα τηλ. 6981025650 τηλ. Συλλόγου και 6948001652 Αλ. Τσολάκης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.