Παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης

31 Ιανουαρίου 2017
10:47
Κανένα σχόλιο

Ο Δήμος Κοζάνης και το τμήμα Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης ανακοινώνει την παράδοση των βεβαιώσεων παρακολούθησης στους εκπαιδευόμενους που παρακολούθησαν επιτυχώς τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης, τα οποία υλοποιήθηκαν τόσο στο Δήμο Κοζάνης όσο και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Αιανής, Ελλησπόντου, Ελίμειας, Υψηλάντη, και συγκεκριμένα των εκπαιδευτικών περιόδων Οκτωβρίου 2014 – Ιουνίου 2015.

Για τη λήψη των βεβαιώσεων παρακολούθησης, οι εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης καλούνται να επισκεφτούν το γραφείο του τμήματος Παιδείας, Νέας Γενιάς και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Κοζάνης που βρίσκεται στη οδό Αργυροκάστρου 13. Από την Τετάρτη 1/02/2017 έως και την Παρασκευή 16/02/2017 και ώρες 09:00 έως 14:00.

Το Τμήμα Παιδείας & δια βίου Μάθησης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.