Δυναμικότερη θα είναι η παρουσία του ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ τη νέα χρονιά-Συνεδρίαση παράταξης & κοπή πίτας (Φωτογραφίες)

31 Ιανουαρίου 2017
15:33

Για μία περισσότερο δυναμική και άμεση παρέμβαση επί των ζητημάτων που άπτονται των εργαζόμενων και της Επιχείρησης, δεσμεύτηκε η παράταξη ΚΟΙ.ΡΙ.ΞΕ ¨ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ¨, κατά την συνεδρίασή της, το απόγευμα της Δευτέρας (30.1.2017) στην Πτολεμαΐδα.

Σε μία συνεδρίαση που βρήκε την παράταξη σε πλήρη σύνθεση, τα μέλη έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ η παρουσία τόσο του εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε Παντελή Καραλευθέρη όσο και του Οργανωτικού Γραμματέα της ΓΕΝΟΠ Λευτέρη Αδάμ, έδωσε τη δυνατότητα να γίνει μία συνολική και λεπτομερής ενημέρωση επί των ζητημάτων που απασχολούν αυτή την περίοδο τους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, εργασιακά, συνταξιοδοτικό κοκ) τα ενεργειακά, την ΔΕΗ.

Έντονα εκφράστηκε, από τα μέλη της παράταξης, η ανησυχία-ανασφάλεια-αβεβαιότητα που εγείρει η κυβερνητική πολιτική η οποία –υποχείριο των θεσμών και συμφερόντων- ¨διαχειρίζεται¨ τις καταστάσεις με απολύτως σοβαρό και αρνητικό αντίκτυπο στον τομέα της ενέργειας, με τις αντίστοιχες αρνητικές επιπτώσεις στους εργαζόμενους.

Η παράταξη, με αφορμή την κοπή της πίτας, εύχεται σε όλους τους εργαζόμενους καλή χρονιά, δυναμική σε αγώνες (όταν αυτοί χρειαστούν), διεκδικήσεις και με μηδενικά νούμερα σε ότι έχει να κάνει με τα εργατικά ατυχήματα.

4 σχόλια

  • Συμφωνεί και ο Βατάλης για την αβεβαιότητα και την Ανασφάλειαπου εγείρη αυτλη η κυβέρνηση;;
    Μήπως ξεχνά ότι είναι στέλεχος αυτής της κυβέρνησης ως στέλεχος των ΑΝΕΛ;;
    Τελικά ποιός δουλεύει ποιόν;;

  • Παντελής Καραλευθέρης και Λευτέρης Αδάμ, έδωσαν τη δυνατότητα να γίνει μία συνολική και λεπτομερής ενημέρωση επί των ζητημάτων που απασχολούν αυτή την περίοδο τους εργαζόμενους (ασφαλιστικό, εργασιακά, συνταξιοδοτικό κοκ) τα ενεργειακά, την ΔΕΗ.
    Κοιμηθείτε …ελεύθερα και άφοβα!
    Αυτά τα στελέχη θα σας Σώσουν!!
    Ερώτηση ο κ. Βατάλης δεν είναι μέλος του Δ.Σ της ΔΕΗ;
    Αυτός θα κάνει κάτι να μας σώσει;;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.