Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: 70.000 ευρώ για διαμόρφωση οδού για την προστασία ρέματος και νεκροταφείων της Ξηρολίμνης

10 Ιουλίου 2018
12:47

Την προγραμματική σύμβαση του έργου: «Διαμόρφωση οδού για την προστασία ρέματος και νεκροταφείων του Τ.Δ. Ξηρολίμνης» υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης.

Αντικείμενο του συγκεκριμένου έργου είναι η διαμόρφωση οδού για την προστασία του ρέματος και των νεκροταφείων του Τ.Δ. Ξηρολίμνης, του Δήμου Κοζάνης.

Το έργο είναι συνολικού προϋπολογισμού 70.000 € (με ΦΠΑ), χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (ΣΑΕΠ 541) και η προθεσμία περαίωσής του είναι ενενήντα (90) ημέρες από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

22 σχόλια

  • Αντικείμενο του έργου είναι ο αποπροσανατολισμός του κοινού απο τις γκάφες με το μακεδονικό.Καλά σε ποιον τα πουλάς πλέον αυτά?

  • Μας κούρασες πλέον με την ανικανότητά σου . Έλεος , περιμένω πότε θα αφήσεις την θέση που δεν σου αξίξει. Τους πούλησες όλους και όλα.

  • Ειναι πολυ λιγα χρηματα αλλα απαιτειται να γινει κατι οπωσδηποτε πχ πεζοδρομιο,σοβατισμα περιβολου,στεγαστρο εισοδου με παγκακια αναμονης των ακολουθιων σε καθε καιρικη συνθηκη (ηλιος,βροχη,χιονι),επισκευη και καλωπισμος κρουνων , διαδρομοι εσωτερικα και κυριως συγκεκριμενοποιηση χωρου χρησης των μαρμαροτεχνιτων στην κατασκευη των μνημειων ωστε να μη λερωνουν μπροστα στην εισοδο. Ειναι χρεος μας απεναντι στους νεκρους μας και δεικτης πολιτισμου.

    • Τιποτε δε γινεται απο εναν. Αν καποιοι δε φωναζαμε στην Ξηρολιμνη δε θα ξυπνουσε ο παρεδρος να γραψει μια αραδα και να κινησει για να χτυπησει πορτες να βρει μια λυση. Ολα θελουν σωστη παρακινηση, σπρωξιμο, δουλιτσα για να προχωρησουν.

  • Με κρατικά λεφτά παριστάνει τον πετυχημένο !! Όλοι θα τα έκαναν τα αντίστοιχα έργα …Για το μακεδονικό φάγαμε πούλημα …Εν τώ μεταξύ το 30% μείωση ρεύματος για ποτέ ανακοινώθηκε ??? Για το 2050 ??

    • Εισαι και μηχανικος … σοβαρεψου αν εισαι. Αληθεια που τελειωσες; ασε μας…αφου ολοι θα τα εκαναν γιατι δεν τα εκαναν και τ αφησαν; και τα λεφτα αν δεν ηταν κρατικα τι θα ηταν ;προσωπικα; μεγαλος μηχανικος εισαι.

  • Ελπιζουμε τα χρηματα να τα αξιοποιησουν σωστα γιατι ευκολα ξοδευονται και τιποτε δε γινεται. Οψομεθα λοιπον.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.