Βίντεο με ολόκληρη την εκδήλωση συνάντησης Χορωδιών στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σερβίων

10 Ιουλίου 2018
14:59
Κανένα σχόλιο

Tο Σάββατο 07 Ιουλίου 2018 ημέρα εορτής της πολιούχου Αγίας των Σερβίων  Κυριακής  , υπό την διοργάνωση του Μ.Ο.Σ «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» , πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Συνάντηση  Χορωδιών στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Σερβίων.  Συμμετείχαν κατά σειρά οι εξής χορωδίες :

  • Χορωδία Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Νομού Κοζάνης : Με Χοράρχη τον κ. Ευάγγελο Μυλωνά (συνοδεύεται από τους  μουσικούς  Αχιλλέα Ταμπούρη   (Βιολί), Έφη Μαυρίδου (Ούτι) , Αβραάμ Μπακιρτζόγλου  (Κανονάκι) , Γιώργο Τσέλιο  (Κιθάρα)  και  Βασιλική Δεμερτζίδου  (κρουστά)).
  • Χορωδία Ελίμειας : Με Χοράρχη την κ. Κλεοπάτρα Τζιουρά.
  • Χορωδία Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «ΤΑ ΚΑΣΤΡΑ» : Με Χοράρχη την κ. Σοφία Ρούσα (στο πιάνο η Αριάδνη Αντωνοπούλου).

    Οι χορωδίες  ενθουσίασαν το κοινό τόσο με τις ακουστικές τους δυνατότητες όσο και με την επιλογή των κομματιών που ακούστηκαν , κερδίζοντας έτσι το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου.

Ακολουθεί ολόκληρο το βίντεο της εκδήλωσης :

ΒΙΝΤΕΟ HD ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΧΟΡΩΔΙΩΝ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΕΡΒΙΩΝ ΤΗΣ 07-07-2018.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ 

 

 

 

Πηγή https://cerbiwnfrouros.blogspot.com

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.