kozan.gr: Σ. Καμπουρίδης για Θ. Καρυπίδη: “Μπλέξαμε στα αλήθεια”

10 Ιουλίου 2018
21:47

Σε ανάρτησή του στο facebook ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος και πρώην μέλος του συνδυασμού Ανατροπή – Δημιουργία,  Σταύρος Καμπουρίδης, γράφει για τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας: “<<Μη μας ψηφίζετε γιατί θα μπλέξετε>>. Αυτό το προεκλογικό σύνθημα του Καρυπίδη σήμερα μετά από τέσσερα χρόνια βγαίνει περισσότερο από αληθινό. Μπλέξαμε στα αλήθεια. Με συναντούν φίλοι, γνωστοί, ψηφοφόροι και αναρωτιούνται τι νόημα είχαν τα προτάγματα του συνδιασμού (διαφάνεια, αξιοκρατία, ανάπτυξη κ.λ.π.) αφού δεν τηρήθηκαν στο ελάχιστο. Σε όλα τα μεγάλα ζητήματα που έπληξαν τα συμφέροντα της περιοχής (ΔΕΗ, Σκοπιανό, διόδια, πρόσφυγες) προτίμησε να γίνει η ουρά του ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκοντας την προσωπική προβολή και τις δημόσιες σχέσεις. ΑΡΑ, ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ;;; Πλέον δεν μπορεί να αντικρίσει τους πολίτες που τον εμπιστεύτηκαν τις τύχες της περιοχής και κρύβεται πίσω από τις καταστροφικές για την περιοχή επιλογές της. Κυβέρνησης.”

 

 

32 σχόλια

  • Σταύρο ο Καρύμπας δεν πρόκειται να ξαναβγεί . Τον κράζει όλη η κοινωνία. Πούλησε τους πάντες και τα πάντα. Τώρα θα πάρει όμως το μαθημά του. Το χαμηλότερο ποσοστό που του ανήκει σε ψήφους.

  • Η ΔΕΗ συνεχίζει να μας στέλνει λογαριασμούς χωρίς καμία μείωση και εδώ μας παραμύθιασε ο ανίκανος. Μπλέξαμε με τον ανεκδιηγητο παραμυθά.

    • ΠΟΙΑ ΜΕΙΩΣΗ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΡΟΧΘΕΣΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ. ΔΕ ΜΑΣ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΛΙΓΝΙΤΗΣ, ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΠΕ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΙΩΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΞΕ;

      • Καλά αυτός παντού τάζει. Μην περιμένεις καμία μείωση. Αυτός μας μιλάει για μείωση από τον Φεβρουάριο και έχουμε Ιούλιο και πληώνου φουσκωμένους λογαριασμούς.Και έχει και κάτι λογάδες που λέγανε έγινε νόμος τους κράτους. Παραμύθια της χαλιμάς.

  • (ΔΕΗ, Σκοπιανό, διόδια, πρόσφυγες) Τα έκανε όλα μαντάρα και όσο για έργα από ΕΣΠΑ και Τοπικό Πόρο μούσι μεγάλο . Δεν έκανε ρε παιδιά ο άνθρωπος για Περιφερειάρχης. Ούτε ένα έργο. Καμία ψήφο , καμία ευκαιρία . Να πάει στο κανάλι του.

  • Φτάνει Σταύρο πλέον αυτά είναι γνωστά σε όλους ο Καρυπίδης δεν έχει μέλλον στην Περιφέρεια. Προσπαθεί να σωθεί με απεγνωσμένες κινήσεις. Ξεπούλησε τα πάντα στο βωμό του προσωπικού συμφέροντος.

  • Αυτός μας το έλεγε αλλά εμείς πιστέψαμε στο νέο . Που να ξέραμε ότι η περιοχή θα έμπλεκε και θα πήγαινε 5 χρόνια πίσω. Κάποιοι το έλεγαν από την αρχή και απομακρύνθηκαν. Υπομονή μια χρονιά ακόμη και τέλος. Κάτανα πίσω στην πυροσβεστική ετοιμάσου με την μάνικα.Και εσύ ψευτοθόδωρε στο κανάλι σου.

  • παραιτησου τότε Καμπουριδη…. τι περιμένεις… εκεί είναι η μαγκιά…. οχι ανεξάρτητος…. εξαρτημένος….ρουσφέτια ζητάμε όμως ….. άρα με ξένα κόλλυβα…. κηδεία, που να μην έμπλεκες κιόλας

  • Σταύρο αλήθεια είναι αυτό που λες. Με τόσα ψέματα που είπε δεν θέλει να τον βλέπει κανένας. Μόλις ανέλαβε πήραν τα μυαλά του αέρα. Αλλά μια ζωή έτσι ήταν δεν τον ξέραμε. Παραμύθι παραμύθα παμύθια.

  • Παντού όλοι τον σχολιάζουν αρνητικά για τα όσα έκανε . Δεν μπορεί να είναι όλοι τρελοί και ο Καρύμπας ο σωστός . Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να ξαναβγεί. Οι πολίτες δεν θα ξανακάνουν το ίδιο λάθος.

  • Τώρα Καρυπίδη εσύ έμπλεξες με τον λαό και σου γυρνάνε όλοι την πλάτη . Τώρα εσύ θα έμπλεξες με τα καμώματα σου , με τα χρονοντούλαπα σου και τις παραιτήσεις περί ΔΕΗ και όλα αυτά που αράδιαζες και το έπαιζες και διανοούμενος.

  • Στο ΕΣΠΑ δεν είδαμε ούτε ένα έργο . Αντί να κάνει έργα για την περιοχή , το έπαιζε Πόντιος Πιλάτος . Έκανε τον μεγάλο και τρανό. Η ζωή είναι τροχός όμως .Και κάθε μέρα δεν είναι Πασχαλιά Καρύμπα .

  • Ο συνδυασμός του διαλύθηκε και όλοι οι περιφερειακοί σύμβουλοί του τον σχολιάζουν αρνητικά. Τα γεγονότα μιλάνε κ. Καμπουρίδη. Εσείς απλώς τα επιβεβαιώνεται.

  • Ασχολησου με τα κρεατικά σου και άσε την πολιτική για άλλους μεγάλε!!!!!.Ο καρυμπας σεκάνε μάγκα. Αν έχεις κοτσια παραιτησου και άσε τις μαγκες!!!!!!.

    • Καλώς το γνωστό συριζοτρόλ που υπερασπίζεται τους ξενοδόχους και τώρα τελευταία ανέλαβε και υπηρεσία σκοποανοτσολιά. Ο Καμπουρίδης ότι έχει καταφέρει ως επιχειρηματίας το έκανε με σκληρή δουλειά.

  • Ο Καρυπίδης θα ξαναβγεί για πλάκα. Όλοι εσείς οι παραπάνω που κράζετε, δεν υπάρχει περίπτωση να ψηφίζατε ποτέ Καρυπίδη , ακόμη κι αν ο ήλιος έβγαινε από την Δύση. Και θα ξαναβγεί όχι επειδή είναι σούπερ καλός και τέλειος. Απλά δεν υπάρχει καλύτερος αυτήν τη στιγμή. Και ο Ιωαννίδης το ίδιο, ακόμη πιο αέρα αυτός. Βάζω και στοίχημα. Για τον δικό μας τον Ζαμαν πάλι….όρκο δεν παίρνω…δεν τον βλέπω ζεστό…

  • Καμπουριδη είσαι μάγκας γιατί έφυγες από τον Συνδυασμό όταν άρχισες να καταλαβαίνεις ότι μπαζει νερά από παντού ….
    Θα μπορούσες να κάνεις την κότα όπως κάνανε πολύ από την παράταξη Καρυπίδη και να περίμενες να πάρεις την θεσουλα σου και εσύ όπως πολλοί άλλοι …
    Όμως προτιμήσεις να διαλέξεις τον δύσκολο δρόμο και γι’αυτό σου αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.