Η πρωτοβουλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για τη συσπείρωση του χώρου της κεντροαριστεράς βρίσκει ανταπόκριση στον κόσμο. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε και να συσπειρώσουμε το ΠΑΣΟΚ που είναι ο κορμός αυτής της προσπάθειας, να διευρύνουμε κι΄άλλο τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ώστε να αναγεννήσουμε τη μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε το κάλεσμα και σ΄άλλες κινήσεις και πολίτες, διότι έχουμε την κουλτούρα να συνθέτουμε και να αντιλαμβανόμαστε το πρωτεύον. Πάνω από όλα είναι αναγκαία συνθήκη για το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον η αναγέννηση της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, για να επιβάλει την εθνική συνεννόηση στον τόπο. Επίσης η ενότητα αποτελεί αίτημα της κοινωνικής μας βάσης, που πρέπει να το σεβαστούμε.

Τα κορυφαία στελέχη που επι χρόνια ευεργετήθηκαν από την παράταξη έχουν την ευθύνη με το λόγο τους να σηματοδοτούν την ενότητα και όχι τις διαφορές και να πάψουν να γίνονται πρωταγωνιστές χαρακωμάτων και διαχωρισμών. Τέλος οι προσωπικές στρατηγικές!

Όλοι οφείλουμε να εργαστούμε για το κοινό μέλλον μιας ισχυρής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Γρεβενά: 31/01/2017

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ