Η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Γρεβενών στηρίζει την πρωτοβουλία της προέδρου Φ.Γεννηματά για τη μεγάλη Δημοκρατική Συμπαράταξη

31 Ιανουαρίου 2017
16:15

Η πρωτοβουλία της Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Φώφης Γεννηματά για τη συσπείρωση του χώρου της κεντροαριστεράς βρίσκει ανταπόκριση στον κόσμο. Στόχος μας είναι να ενδυναμώσουμε και να συσπειρώσουμε το ΠΑΣΟΚ που είναι ο κορμός αυτής της προσπάθειας, να διευρύνουμε κι΄άλλο τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ώστε να αναγεννήσουμε τη μεγάλη Δημοκρατική παράταξη, που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε το κάλεσμα και σ΄άλλες κινήσεις και πολίτες, διότι έχουμε την κουλτούρα να συνθέτουμε και να αντιλαμβανόμαστε το πρωτεύον. Πάνω από όλα είναι αναγκαία συνθήκη για το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον η αναγέννηση της μεγάλης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ, για να επιβάλει την εθνική συνεννόηση στον τόπο. Επίσης η ενότητα αποτελεί αίτημα της κοινωνικής μας βάσης, που πρέπει να το σεβαστούμε.

Τα κορυφαία στελέχη που επι χρόνια ευεργετήθηκαν από την παράταξη έχουν την ευθύνη με το λόγο τους να σηματοδοτούν την ενότητα και όχι τις διαφορές και να πάψουν να γίνονται πρωταγωνιστές χαρακωμάτων και διαχωρισμών. Τέλος οι προσωπικές στρατηγικές!

Όλοι οφείλουμε να εργαστούμε για το κοινό μέλλον μιας ισχυρής ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΣ. Τώρα είναι ώρα ευθύνης για όλους.

Γρεβενά: 31/01/2017

ΓΙΑ ΤΗ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΛΙΑΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.