kozan.gr: Τι αποφάσισε, με προσωρινή διαταγή, το Ειρηνοδικείο Κοζάνης, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν οι εργαζόμενοι στην Euromedica

13 Ιουλίου 2018
15:59

Mε προσωρινή διαταγή, πριν από λίγο, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν 40 εργαζόμενοι της κλινικής Euromedica στην Κοζάνη, κατά της επιχείρησης, το Ειρηνοδικείο Κοζάνης, αποφάσισε την απαγόρευση κάθε νομικής και πραγματικής μεταβολής των κινητών περιουσιακών στοιχείων της επιχείρησης ( Euromedica), μέχρι το ποσό των 184.000 ευρώ, που είναι, περίπου, τα οφειλόμενα των δεδουλευμένων έξι μηνών. Την ίδια στιγμή η διοίκηση της επιχείρησης έχει ξεκινήσει διαδικασίες για να καταβάλει δυόμιση μισθούς, από τους οφειλόμενους, ενώ μέχρι τις 8 Αυγούστου, όταν και θα συζητηθεί η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, προγραμματίζει να πληρώσει και τα υπόλοιπα.

kozan.gr

3 σχόλια

  • Αυτοί οι άνθρωποι πρέπει να πληρωθούν γιατί κ εμείς από την μεριά μας σαν πολίτες όταν πάμε στην κλινική πληρώνουμε και με το παραπάνω κ απορώ γιατί τους έχουν απλήρωτους,κ πόσο μάλλον όταν κάνουν σωστά την δουλεία τους κ έχουν σωστή συμπεριφορά απέναντί μας είναι αχαριστία να μην πληρωθούν. Μακάρι να εισπράξουν ότι τους χρωστάνε.

  • Το προεδρειο του εργ. Κεντρου Κοζανης που ηταν για να συμπαρασταθει;;;;;;;;;ααααααα ηταν απασχολημενο ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΟΝΟΣΗ ΣΤΗΣ ΠΟΡΤΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ προφανος για να μην ΚΡΥΩΝΟΥΝ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.