kozan.gr: Ένα όμορφο timelapse βίντεο, σημερινής λήψης, που δείχνει πως γέμισε, από κόσμο, μέσα σε λίγη ώρα, για τη συναυλία του Σ. Ρόκκου, η κεντρική πλατεία της Κοζάνης

14 Ιουλίου 2018
23:23

Ένα όμορφο timelapse, σημερινής λήψης, που δείχνει πως γέμισε, από κόσμο, μέσα σε λίγη ώρα, για τη συναυλία του Σ. Ρόκκου, η κεντρική πλατεία της Κοζάνης. Το βίντεο ανέβασε στο youtube o χρήστης Giorgos Kyros. Το αρχικό οπτικοακουστικό υλικό προέρχεται από http://www.stravon.gr/

19 σχόλια

  • Ρε βάσανο που το έχουν κάποιοι το συλλαλητήριο. Σιγά μωρέ. Όσοι πήγαν είναι μακεδονομάχοι και Όσοι δεν πήγαν Μακεδονοκλάστες. Βρήκε ο άλλος από το Ερμιονιο που κάθε απόγεμα πίνει καφέ και έκοψε μια βόλτα στην πλατεία και έγινε ήρωας. Ό άλλος που κρατάει ολόκληρη μονάδα με ζωντανά και στηρίζει την Μακεδονία οικονομικά αλλά δεν μπορούσε να πάει στην Κοζάνη είναι εχθρός της Μακεδονίας. Αλλού ρα πονηροί μερικοί μερικοί εδώ μέσα.

    • Έτσι ακριβώς καλά τα λες μαυτα τα συλλαλητήρια έλεος πια όλοι είμαστε Μακεδόνες εγώ έχω δύο βρέφη κ δν μπόρεσα μα πάω δλδ δν είμαι Μακεδονισα κ στην τελική ο καθένας κάνει ότι θέλει κ ότι πιστεύει φτάνει πια με τα κόμματα και με τις κακίες κ τις ειρωνείες προς τους άλλους συνανθρώπους μας ποίοι είσται δλδ εσείς που μας κρίνετε κ γιατί να τρέξω για τους πολιτικούς που στην τελική μόνο μπλα μπλα μπλα είναι για το συμφέρον τους.

  • Παρα το μετριοτατο αυτο ειδος μουσικης ειναι χαρακτηριστικη η διαφορα ποιοτητας ανθρωπων που παρατηρει καποιος στις φωτογραφιες τις χθεσινες και των μακεδονομαχων.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.