kozan.gr: Ι.Χ. έπεσε πάνω στο φωτεινό σηματοδότη επί της οδού Μοναστηρίου στην Κοζάνη, μετά από σύγκρουση με άλλο όχημα (Φωτογραφίες)

16 Ιουλίου 2018
09:41

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα, λίγο μετά τις 08:30 το πρωί, επί της οδού Μοναστηρίου στην Κοζάνη, όταν Ι.Χ. που έβγαινε από την οδό Μαμάτσιου, παραβίασε το Stop (δεν ήταν σε λειτουργία τα φανάρια ή αναβόσβηνε το πορτοκαλί, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες), με αποτέλεσμα να χτυπήσει, στον πίσω τροχό, δεύτερο αυτοκίνητο, που κατέβαινε εκείνη την στιγμή τη Μοναστηρίου, με αποτέλεσμα, αυτό, στη συνέχεια, να πέσει πάνω στο φωτεινό σηματοδότη, που βρίσκεται από την πλευρά του νοσοκομείου. Ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ενώ στο σημείο έφτασε, αμέσως, η Τροχαία Κοζάνης, που διενεργεί και την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τροχαίου.

 

 

 

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.