Oι 300 και βάλε… (του Β.Π. Καραγιάννη)

16 Ιουλίου 2018
18:30
Ξεπέρασαν του 300 του Λεωνίδα και του Κ.Π. Καβάφη, αλλά δεν έφτασαν στους 1000 (με τους Θεσπιείς) οι εσχατολόγιοι υπερασπιστές δι’ υπογραφών των Πρεσπών. Ο αγώνας συμμαζώνεται αλλά και συνεχίζεται. Κάποτε η περισυλλογή υπογραφών είχε ένα ρίσκο και μια αξία ηθική. Πριν λίγα χρόνια το εισιτήριο προοδευτικότητας κ.λπ. ήταν η απάντηση στο ερώτημα “Που ήσουν εσύ εκείνο το βράδυ όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ». Εγώ δε θυμάμαι καθόλου που ήμουν και τι έκανα. Ηταν περιπλέον και το κριτήριον της συριζοσυμμορφώσεως συριζοευφροσύνης και συριζοσωφροσύνης. Τώρα θα λέμε: “Υπέγραψες υπέρ των Πρεσπών (αλλά όχι Φλωρίνης και Εορδαίας που είναι η επιχώρια Μητρόπολις) και των αδελφών μας Βορειομακεδόνων”;
– Οχι, σπεύσε ποιόν Καρτεράς;
 
Νοείς;- Τρέξατε, δεύτε
Οι των Ελλήνων παίδες
Ήλθ’ ο καιρός της δόξης
τους ευκλεείς προγόνους μας
ας μιμηθώμεν … (Ανδρ. Κ.)
– Αλήθεια εκείνους τους χαχόλους της Δυτικής Μακεδονίας πως θα τους λέμε πλέον;

20 σχόλια

  • Ποιους εννοεί ,ρε παιδιά,”χαχόλους της Δυτικής Μακεδονίας” ο Καραγιάννης ,που δεν μας ξεκαθαρίζει-με την όλη στάση του και όχι μόνο με το παρόν γράφημα- με ποιους είναι; Όχι,κατάλαβε κανείς, γιατί εγώ είμαι καθυστερημένος.Καραγιάννη, άρτζι μπούρτζι κι ο λουλάς φορές φορές μού είσαι!!!

  • Αλήθεια!!!Τι εννοεί ο “ποιητής”; Όχι ότι απασχολεί …… αλλά με ποια άποψη τάσσεται ο κος Καραγιάννης;;;;

    • Αυτό που εγώ κατάλαβα : λεπτή ειρωνεία- (μεγάλος σκωπτικός !) για την είδηση :
      Κείμενο στήριξης για τη Συμφωνία των Πρεσπών… Ποιοι 250 Έλληνες υπογράφουν 15-7-18
      Εν τω μεταξύ ……
      Ενας- ένας διαψεύδουν ότι υπέγραψαν τη Συμφωνία των Πρεσπών
      -Λένα Αλκαίου, Νένα Βενετσάνου ,Κυριάκος Κατζουράκης
      | iefimerida.gr 16-7-18

      ο κος Καραγιάννης δεν πουλάει τη Μακεδονία. άποψή μου.

      • μικρή διόρθωση :
        Πάνω από 320 υπογραφές για τη Συμφωνία των Πρεσπών -Πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες, ηθοποιοί [λίστα]

        Πηγή: Ειδήσεις από την Ελλάδα | Page 2 | iefimerida.gr 16-7-18

  • Ο κ. Καραγιαννης, πολυγραφότατος, ας μας πει την άποψή για την στάση της δημοτικής αρχης του κ. Ιωαννίδη για το “Μακεδονικό”. Δεν μας έχει συνηθίσει στη σιωπή για μείζονα ζητήματα. Γιατί σιωπα?

    • Ο Ιωαννίδης ως κλητήρας του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει

      τον διεθνισμό

      Είναι Εθνομηδενιστης

      Είναι κατά της ιστορικής Αλήθειας

      Και κατά των δικαίων Εθνικών Συμφερόντων

      Έτσι ήταν πάντα οι ακροαριστεροί!!!

      • ΟΧΙ ΟΛΟΙ.

        1/6/2018 | Αθήνα | Κάλεσμα για τη Δημιουργία Επιτροπής Αγώνα για την Μακεδονία και την μη αλλαγή συνόρων στη Βαλκανική ΚΙΝΗΜΑ ΑΡΔΗΝ ΔΕΝ ΘΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
        ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ Γ. ….Κάποιοι δεν θέλουν να είναι Έλληνες
        Εδώ, σε αυτόν τον τόπο είσαι πριν απ’ όλα ή πατριώτης ή εθνομηδενιστής και μετά οτιδήποτε άλλο. Αυτό σε τελική ανάλυση επικαθορίζει και τα υπόλοιπα. Εάν αυτή η –πασιφανής από όλη την ιστορική μας διαδρομή– αλήθεια δεν γίνει κατανοητή, τότε και τον πατριωτισμό θα εγκαταλείψουμε στα χέρια της Χρυσής Αυγής,

    • 1. 11 Ιουλ 2018
      Το Ράδιο Σκόπια εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μέρες ως ράδιο Μακεδονία.
      Το Ράδιο Σκόπια εκπέμπει επισήμως μέσω των βραχέων εδώ και 3 μέρες ως ράδιο Μακεδονία. Μιλάνε για Μακεδονική Μουσική και έχουν πρόγραμμα ελληνικό για τους Μακεδόνες της Ελλάδος.
      Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ σε όλο της το μεγαλείο! Ο Σταθμός που ακούγεται μέχρι Αυστραλία χρηματοδοτήθηκε με λεφτά κυρίως των Γερμανών και είναι δυναμικότητας 15000 κιλοβάτ.
      (Takis Moussas https://www.youtube.com/watch?v=AEBH2vw3fb0)
      2. Η ονομασία “Βόρεια Μακεδονία” παύει να είναι erga omnes αφ’ ής στιγμής , οι πολίτες του κράτους ονομάζονται “Μακεδόνες” και η γλώσσα “μακεδονική”. Είναι απλώς θέμα χρόνου πότε ο συγκεκριμένος επιθετικός προσδιορισμός θα καλύπτει τα πάντα πλην της ονομασίας του κράτους

    • Εξω οι εθνικισμοι;;;; τι θα γινει με τις εξαγωγες προιοντων;γιατι δεν αναγραφονται ως severna αλλα σκετο Μακεδονια;ο χαλβας μας σκοπιανος ειναι;κι αφου εισαι τοσο λαρτζ γιατι στα του οικου σου δεν εισαι;εκτος κι αν μας τα παραχωρεις και τα προσωπικα δικα σου ολα ετσι περαστε κοσμε κοινα ολα!

  • σκορδοκαιλα μας για τις υπογραφες να μην πω και τιποτα χειροτερο για τους τριακοσιους θολοκουλτουριαρεους που πολυ αξια τους δωσαμε.

  • Μέσα ο νεοσταλινισμος του ΣΥΡΙΖΑ μέσα στην απόλυτη υποτέλεια στους Αμερικανους !!!!

    Έξω η πατρίδα !!

    Τέλειοι ήσασταν πάντα οι ακροαριστεροί!!!

    Προδότες του Έθνους

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.