Ο Κοζανίτης Bartender / Barista του “Ιδιωτικού ΙΕΚ VOLTEROS” Άγγελος Γκαντιάς κατέκτησε την 1η Θέση και ανακηρύχθηκε νικητής στο «The Coca-Cola Expert» της Αθήνας -κλείνοντας θέση για Νέα Υόρκη και Ατλάντα

16 Ιουλίου 2018
20:23
Κανένα σχόλιο
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 13 Ιουλίου , για 3η συνεχή χρονιά ,ο τελικός του διαγωνισμού -που τείνει να γίνει θεσμός- «The Coca-Cola Expert»
Και φέτος δέκα κορυφαίοι bartenders διεκδίκησαν στον τελικό τον τίτλο του Expert στις κατηγορίες cocktails και mocktails (συνταγές χωρίς αλκοόλ), χρησιμοποιώντας ως βασικό συστατικό την Coca Cola.
Όλες οι συνταγές αξιολογήθηκαν με κριτήρια τη γεύση, την ευκολία παρασκευής, την εμφάνιση και την καινοτομία. Ενώ μόλις οι 5 καλύτερες από κάθε κατηγορία έφτασαν στο μεγάλο τελικό εντυπωσιάζοντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Mεγάλος νικητής στην κατηγορία των mocktails ήταν ο Κοζανίτης Bartender Άγγελος Γκαντιάς, από την «Agora» και το “Ιδιωτικό ΙΕΚ VOLTEROS” , ο οποίος, μαζί με το βραβείο, κερδίζει και ένα ταξίδι για δυο άτομα στη Νέα Υόρκη και στην Ατλάντα!
Ο Άγγελος, Certified Professional Barista, του Ιδιωτικού ΙΕΚ δημιούργησε ένα καταπληκτικό mocktail με καφέ και coca cola, εντυπωσιάζοντας τους κριτές και κερδίζοντας τον διαγωνισμό!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.