Το Δ.Σ. του Συλλόγου Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Ν. Κοζάνης συναντήθηκε με το δήμαρχο Κοζάνης Λευτέρη Ιωαννίδη

16 Ιουλίου 2018
22:36
Κανένα σχόλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πτυχιούχων Ιδιοκτητών Συνεργείων Ν. Κοζάνης με αφορμή το νέο Προεδρικό Διάταγμα xρήσεων γης αγωνιζόμενο για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των συναδέλφων επισκευαστών αυτοκινήτων συναντήθηκε την Δευτέρα 16-07-2018 με τον Δήμαρχο Κοζάνης κ. Ιωαννίδη Λευτέρη.

Στη συνάντηση στην οποία παραβρέθηκαν. Πρόεδρος Τοπαλίδης Γεώργιος, Αντιπρόεδρος Παφύλης Δημήτριος, Ταμίας Βαγγέλης Χρήστος και το μέλος Ζημάρας Γεώργιος, συζητήθηκαν η νέα νομοθεσία περί χρήσεων γης σε συνάρτηση με το νέο πολεοδομικό σχέδιο καθώς και η ομαλή λειτουργιά των συνεργειών και η συνέχεια της καλής συνεργασίας τους με τον Δήμο Κοζάνης και τις υπηρεσίες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην νέα νομοθεσία περί χρήσεων γης με συντονισμένες ενέργειες της κλαδικής μας ομοσπονδίας Ο.Β.Ε.Α.Μ.Μ.Ε και του τεχνικού της Συμβούλου με άμεσες παρεμβάσεις προς τα υπουργεία τα Συνεργεία Αυ/των και τα Ηλεκτροτεχνία κατάφερε να εξαιρούνται από αυτήν και να μπορούν, όπως και πριν, να ιδρύονται και να λειτουργούν σε περιοχές με χρήση γης Γενικής Κατοικίας.

 

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

Τοπαλιδης Γεώργιος                         Καλημέρης Ιωάννης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.