Ευχαριστήριο της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας προς τον Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη για την οικονομική ενίσχυση, με σκοπό την αγορά διασωστικού εξοπλισμού

19 Ιουλίου 2018
09:42

Το Δ.Σ και τα μέλη της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Πτολεμαΐδας θέλουν να ευχαριστήσουν και δημόσια την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και ιδιαίτερα τον Περιφερειάρχη κ. Καρυπίδη Θεόδωρο για την πολύτιμη οικονομική τους ενίσχυση, με σκοπό την αγορά διασωστικού εξοπλισμού.

Εξοπλισμός ο οποίος είναι απαραίτητος για την ενίσχυση του επιχειρησιακού κομματιού για την αντιμετώπιση συμβάντων.

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς τέτοιες ενέργειες, μας δίνουν δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και υπηρετούμε εδώ και χρόνια …..την εθελοντική προσφορά και βοήθεια στην κοινωνία μας και στον συνάνθρωπο μας.

Κάτι τέτοιες πράξεις είναι αξιέπαινες.

Είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε.

4 σχόλια

  • Και για τη στάση του στο Μακεδονικό παιδιά.

    Καλή η χορηγία, αλλά δεν είστε η Διασωστικη ομάδα δυτικής κατωΜακεδονιας.

    Είστε η ΕΔΟΠ, στη μια και μοναδική, την Ελληνική Μακεδονία.

    Οπότε μια δυο κουβεντουλες παραπάνω έπρεπε να τις ακούσει ο Θοδωρας

  • Είμαστε δίπλα σας σε ότι μας χρειαστείτε
    Κλεινεται με αυτη την φραση..
    αραγε τι εννοειτε…..
    Μηπως οτι στις επομενες εκλογες θα βγαλετε καποιο δελτιο στηριξης..
    ΕΛΕΟΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

    • Αυτό πια να χρωματίζονται τα πάντα φτάνει !!!!! Και εσείς Κ’ Ανώνυμε να έχετε το θάρρος !!! Και το θράσος !!! Να καταθέτετε την άποψη σας επώνυμα και όχι με την ασπίδα της ανωνυμίας σας ειδικά όταν αναφερόσαστε σε μια διασωστική ομάδα!!!! Την καλημέρα μου ΤΖΙΦΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

  • Η Ε.Δ.Ο.Π είναι μία εθελοντική διασωστική ομάδα και δεν πρόκειται ποτέ να πάρει κάποια κομματική θέση. Δεν πηγαίνει σε κανένα περιστατικό,σε καμία δράση,σε κανένα συμβάν εάν δεν καλεστεί από την πολιτική προστασία στην οποία είναι εγγεγραμμένη. Όταν μας καλέσει η πολιτική προστασία της περιφέρειας,θα είμαστε εκεί και θα βοηθήσουμε με πράξεις και όχι πίσω από έναν υπολογιστή κύριε ανώνυμε. Με εκτίμηση ο πρόεδρος της Ε.Δ.Ο.Π.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.