kozan.gr: Φυτώριο πολιτισμού το καλλιτεχνικό σχολείο Κοζάνης. Εικαστικά, κινηματογράφος και θέατρο, τα τρία τμήματα που θα λειτουργήσουν απ΄τον Σεπτέμβριο (Βίντεο)

19 Ιουλίου 2018
12:03

Με γοργά βήματα δρομολογείται η λειτουργία του Καλλιτεχνικού Σχολείου, που θα φιλοξενηθεί στο Δημοτικό σχολείο του Κλείτου. Σήμερα Πέμπτη 19 Ιουλίου στο χώρο του σχολείου, παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου από τον Δήμαρχο Κοζάνης, κ. Λευτέρη Ιωαννίδη, τον Αντιδήμαρχο πολιτισμού κ. Παναγιώτη Δημόπουλο, τη διευθύντρια δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κοζάνης, κα Βασιλική Βόντσα και τον πρόεδρο της Κοινότητας Κλείτου κ. Γ. Κορκοτίδη. Ο κ. Ιωαννίδης ανέφερε πως: «ξεκινάμε τη διαδικασία να οργανώσουμε το σχολείο, ώστε τον Σεπτέμβριο να φιλοξενηθούν οι πρώτοι μαθητές. Είναι μια ιδιαίτερη θετική εξέλιξη την οποία δουλέψαμε μεθοδικά». Όπως είπε η κα Βόντσα από 1 μέχρι και 10 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν «εισαγωγικές» εξετάσεις για τους ενδιαφερόμενους μαθητές. Δικαίωμα έχουν οι μαθητές των Α΄ Ταξεων, Γυμνασίου Λυκείου, ενώ εφόσον δεν καλυφθούν οι θέσεις, από μαθητές της Α΄ Γυμνασίου, θα καλυφθούν από μαθητές από τη Β΄ τάξη. Η μεταφορά των μαθητών θα γίνεται δωρεάν.



12 σχόλια

  • Ναι, αλλά σε σχέση με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του σχολείου και με το περιεχόμενο των σπουδών (εικαστικά, κινηματογράφος, θέατρο), μήπως θα έπρεπε και ο νέος διευθυντής που θα αναλάβει (http://kozan.gr/archives/124660) να έχει κάποια ιδιαίτερα προσόντα;

  • Ωραίος ο κορκοτέας : νεκροταφείο ζήταγε το χωριό , καλλιτεχνικό σχολείο του έδωσε ο ιωαννίδης.
    μπ΄ραβο κα πάλι μπράβο.

  • Το χωριό δήμαρχε δε λέγεται “ν. Κλείτος”, αλλά ” Κλείτος” σκέτο.

    4 χρόνια δήμαρχος, ακόμη δεν έμαθες τη διαδικασία ονοματοδοσίας ή αλλαγής της; Από την πινακιδα στο σχολείο πρέπει να απαληφθεί το “Ν.”.

    Λυπάμαι…

  • Η ανάπτυξη σας μάρανε. Συντηρήσετε τα ήδη υπάρχοντα και μην καταργείτε δομές που ήδη υπάρχουν… Ο νοών νοειτω. Εύγε εύγε. Να δουμε τι φρούτα και τι ανάπτυξη περιμένετε!!! Πάντως εγώ αγόρασα ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα και περιμένω ήδη να το γεμίσω με…. Ανάπτυξη και θέσεις εργασίας!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.