Βοΐο: O Πρόεδρος της Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε, για την οσμή του νερού

20 Ιουλίου 2018
11:04
Κανένα σχόλιο

Με  την τοποθέτηση φυσητήρων μέσα στην δεξαμενή,  αντιμετωπίζεται  ήδη το πρόβλημα της οσμής του νερού από το οποίο υδρεύονται οι κάτοικοι των οικισμών του Βοϊου Κοζάνης, τόνισε σε συνέντευξη του στην ΕΡΤ Κοζάνης, ο Πρόεδρος της  Εταιρείας διαχείρισης και αξιοποίησης υδάτινου δυναμικού της Πραμόριτσας Βοϊου (Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε), Χρήστος Λυσσαρίδης.

Απαντώντας  σε  διαμαρτυρίες κατοίκων της περιοχής, ο κ. Λυσσαρίδης σημείωσε ότι «γίνονται συνεχείς μετρήσεις που δείχνουν ότι δεν υφίστανται κανένα πρόβλημα με την ποιότητα του νερού» και προσθέτοντας ότι «προχωρά και η μελέτη, για την αποστρωμάτηση της λίμνης».

Ο  Πρόεδρος της Δ.Υ.ΠΡΑ Α.Ε , έκανε γνωστό επίσης ότι «σε ένα τρίμηνο αναμένεται να έχει απεμπλακεί οριστικά η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας και το Περιφερειακό Ταμείο από την Εταιρεία», με την παράδοση και του υδροηλεκτρικού έργου, το οποίο θα αξιοποιηθεί μειώνοντας επιπλέον  και τα λειτουργικά έξοδα.

ΕΡΤ  ΚΟΖΑΝΗΣ-ΣΥΝΤΑΞΗ: Αντώνης  Μαυρίδης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.