Στην Σόφια, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας Σ.Παπάς, στο πλαίσιο οργάνωσης της «Έκθεσης και Επίδειξης Γούνας στη Σόφια Βουλγαρίας»

1 Φεβρουαρίου 2017
12:21

Στο πλαίσιο οργάνωσης της «Έκθεσης και Επίδειξης Γούνας στη Σόφια Βουλγαρίας» που θα πραγματοποιηθεί από 8 έως 10 Φεβρουαρίου 2017, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας κ. Παπάς Σωτήρης, μετέβη στη Σόφια για τη διευθέτηση των λεπτομερειών και την προετοιμασία της επιχειρηματικής αποστολής, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σόφιας κ.Tsvetan Simeonov.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση και η πρόσκληση του επιμελητηρίου Σόφιας στην έκθεση, που θα πραγματοποιηθεί με την συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Κοζάνης και του Συνδέσμου Γουνοποιών Σιάτιστας.

Ένα σχόλιο

  • Μπράβο στο σύνδεσμο! Ο αέρας ανανέωσης που μας είχε υποσχεθεί ο καινούργιος πρόεδρος φαίνεται πως άρχισε να φυσάει..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.