Ευχαριστήριο προς το Καρδιολογικό Τμήμα του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης

1 Φεβρουαρίου 2017
13:52

Με αφορμή την πρόσφατη περιπέτεια της υγείας μου θα ήθελα να ευχαριστήσω δημοσίως, τον Συντονιστή Διευθυντή του Καρδιολογικού Τμήματος κ. Λαμπρόπουλο Στυλιανό,για την άμεση και αποτελεσματική του ανταπόκριση στη σοβαρή κατάσταση της υγείας μου που χάρη στην άρτια επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία του αποδείχθηκε επιτυχής και η πορεία της υγείας μου εξελίχθηκε περίφημα.

Επίσης τον Ειδικό Καρδιολόγο κ. Κουλούρη Ευστάθιο για το ανθρώπινο ήθος του, το ειλικρινές ενδιαφέρον και τον εξαιρετικό ζήλο.

Η άμεση ανταπόκριση του νοσηλευτικού προσωπικού και των Ιατρών υπερέβη κάθε προσδοκίας, ήταν άριστη από κάθε άποψη και κάθε φορά το αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον και η παρουσία των εξαίρετων επιμελητών, γιατρών, των ειδικευόμενων αλλά και του νοσηλευτικού προσωπικού που το απαρτίζει . Παράδειγμα προς μίμηση είναι η ανιδιοτέλεια τέτοιων συνανθρώπων που μας κάνει ακόμα να ελπίζουμε.

Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης επιτελεί μεγάλο κοινωνικό έργο και οι παρεχόμενες υπηρεσίες νοσηλείας και αντιμετώπισης κάθε προβλήματος υγείας προς τους κατοίκους της περιοχής μας είναι πολύ σημαντικές.

Με τιμή,

Νικόλαος Εύαγ. Λιόφας

Ένα σχόλιο

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.