Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Ο θαμμένος θησαυρός της Κιβωτού Γρεβενών

23 Ιουλίου 2018
12:26

Ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού Αντώνης Δασκαλόπουλος αφού ενημερώθηκε από κατοίκους της Κιβωτού Γρεβενών, ότι τη δεκαετία του ’80 οι τότε ιθύνοντες μπάζωσαν το ιστορικό γεφύρι στο κέντρο του χωριού της Κιβωτού, διενήργησε την Πέμπτη 19 Ιουλίου αυτοψία στο χώρο, έχοντας μαζί του την προϊσταμένη της Εφορίας Αρχαιοτήτων Γρεβενών Σόνια Δημάκη και τον μηχανικό Κωνσταντίνο Ντέμκα, εκπρόσωπο του Τεχνικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας, όπου διαπίστωσαν ότι το μπαζωμένο γεφύρι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.

Κατόπιν τούτου διαβεβαίωσε τον πρόεδρο της Τ.Κ. Κιβωτού Πολυχρόνη Τσουφλίδη για το ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής και του Περιφερειάρχη Θ. Καρυπίδη προσωπικά, και δεσμεύθηκε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα με πρωτοβουλία του, θα συγκληθεί γενική συνέλευση των κατοίκων του χωριού όπου αφού ενημερωθούν από Ειδικούς Επιστήμονες, θα συναποφασίσουν για την ανάδειξη και αξιοποίηση του Ιστορικού αυτού μνημείου.

Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού

Αντώνης Δασκαλόπουλος

Ένα σχόλιο

  • Μιας και λύσατε όλα τα προβλήματα του τουρισμού των Γρεβενών και γεμίσατε τα ξενοδοχεία με μετανάστες, είπατε να αναδείξετε άλλο ένα γεφύρι για να περιηγηθούν οι φιλοξενούμενοι αλλοδαποί…..

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.