«Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, τη Δευτέρα 30 Ιουλίου

23 Ιουλίου 2018
18:28
Κανένα σχόλιο

Μια ξεκαρδιστική κωμωδία στις 30 Ιουλίου από το Θέατρο Έκφραση

Ένα… υπέροχο δείπνο ετοιμάζεται να σερβίρει και στο «σπίτι» της στην Κοζάνη η Ιοκάστη (Παπαδάμου). Ένα δείπνο στο οποίο θα σερβίρει όλα τα εδέσματα που αγάπησε το κοινό, δηλαδή σασπένς, ανατροπές, χιούμορ, μυστήριο και φυσικά άφθονο γέλιο!

Ο λόγος για την επιτυχημένη κωμωδία του Άκη Δήμου «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης», σε σκηνοθεσία Χρήστου Χρήστου, την οποία θα παρουσιάσει το Θέατρο Έκφραση για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα, 30 Ιουλίου (ώρα έναρξης 21.30) στο υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης.

Η υπόθεση

Το «Απόψε τρώμε στης Ιοκάστης» του Άκη Δήμου που έχει κερδίσει το θεατρικό βραβείο καλύτερου νεοελληνικού έργου είναι μια ξεκαρδιστική κωμωδία με πολλά φαρσικά στοιχεία, μια τρελή κοινωνική σάτιρα που παρωδεί τη βιομηχανία των “οικογενειακών” σήριαλ. Είναι ένα έργο για έναν σύζυγο που ζωντανεύει, μια ζωντανή που όλοι την νομίζουν πεθαμένη, έναν από μηχανής αλλοδαπό «μπάτλερ», έναν εραστή με πολιτικές φιλοδοξίες, μια ανικανοποίητη μαγείρισσα με ισχυρό μητρικό ένστικτο κι έναν αμαρτωλό πιανίστα με αδυναμία στα παιδιά από το εξωτερικό. Είναι, επίσης, ένα έργο για δείπνο όπου κανείς δεν τρώει, γιατί κανείς δε μπορεί να καταλάβει ποιος είναι και πού βρίσκεται, όπως όλοι μας.

Οι συντελεστές

Σκηνοθεσία : Χρήστος Χρήστου. Σκηνικά – Κοστούμια: Γιάννης Κράβαρης. Μουσική επιμέλεια: Πέτρος Χριστακόπουλος. Κινησιολογία: Φανή Σκεντέρη. Παίζουν οι: Γεωργία Διακοπούλου, Γιάννης Παπαγεωργίου, Χρήστος Χρήστου, Μίνα Παππά, Γιάννης Κράβαρης, Πέτρος Χριστακόπουλος, Μαρία Ευσταθοπούλου.

*Τα εισιτήρια κοστίζουν 8 ευρώ στην προπώληση και το μειωμένο και 10 ευρώ στο ταμείο του Θεάτρου. Προπώληση γίνεται στο βιβλιοπωλείο Αθανασιάδης.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.