Ο «Αγαμέμνων» του Αισχύλου, σε σκηνοθεσία Cezaris Graužinis, στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Κοζάνης, το Σάββατο 28 Ιουλίου

23 Ιουλίου 2018
18:32
Κανένα σχόλιο

Παραγωγή: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κοζάνης – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Βέροιας – Stefi & Lynx Productions/Arcadia Media

Ερμηνεύουν: Μαρία Πρωτόπαππα, Γιάννης Στάνκογλου, Θοδωρής Κατσαφάδος, Αργύρης Πανταζάρας, Ιώβη Φραγκάτου

Χορός: Μάρκος Γέττος, Δημήτρης Γεωργιάδης, Τάσος Θεοφιλάτος, Πανάγος Ιωακείμ, Δημήτρης Καραβιώτης, Ηλίας Μενάγιερ, Δημήτρης Μηλιώτης, Αλέξανδρος Μούκανος, Αλέξανδρος Μπαλαμώτης, Βασίλης Παπαγεωργίου, Κλέαρχος Παπαγεωργίου, Γιώργος Παπανδρέου

Μετάφραση: Γιώργος Μπλάνας
Σκηνοθεσία: Cezaris Graužinis
Σκηνικά – Κουστούμια: Kenny MacLellan
Μουσική-Μουσική Διδασκαλία: Χάρης Πεγιάζης
Κίνηση: Eddie Lame
Φωτισμοί: Αλέκος Γιάνναρος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Συγκλητική Βλαχάκη
Ώρα Παράστασης : 21:15

Προπώληση: στα καταστήματα Seven Spots, και ηλεκτρονικά στο viva.gr
Τιμή προπώλησης: 12€ μέσω viva.gr
Εκδοτήρια:
15 € Κανονικό
12 € Μειωμένο (Άνεργων, Πολύτεκνων, ΑμεΑ, Φοιτητικό, Μαθητικό)*

*(Είναι υποχρεωτική η επίδειξη του αντίστοιχου αποδεικτικού τόσο κατά την αγορά την εισιτηρίου, όσο και κατά την είσοδο στον χώρο της παράστασης.)

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.