kozan.gr: Κι νέες πυροσβεστικές δυνάμεις από την Δ. Μακεδονία ως ενίσχυση στις φωτιές στην Αττική – Συνολικά 9 οχήματα και 37 άτομα (15 ομάδα πεζοπόρου)

24 Ιουλίου 2018
04:22

Κι νέες πυροσβεστικές δυνάμεις από την Δ. Μακεδονία ως ενίσχυση στις φωτιές στην Αττική. Συνολικά 9 οχήματα και 37 άτομα (15 ομάδα πεζοπόρου).

6 σχόλια

  • Ξέρω πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, γιατί θρηνούμε θύματα, αλλά ακριβώς επειδή μιλάμε για ανθρώπινες ζωές, πρέπει τώρα να καταλάβουν αυτοί που μιλάνε για τους βολεμένους, τεμπέληδες, ταβλαδώρους πυροσβέστες. Ναι, είναι η δουλειά τους. Αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουμε ότι αυτή ακριβώς είναι η δουλειά τους. Να κάθονται και να τα ξύνουν όλη μέρα, για να είναι έτοιμοι και ξεκούραστοι, ώστε να μας σώσουν, όταν και αν χρειαστεί. Όταν όλοι εμείς φεύγουμε για να σωθούμε μακριά, κάποιοι πρέπει να πάνε κοντά για να σώσουν ανθρώπους, περιουσίες. Ναι, δουλειά τους είναι. Αλλά ας μην τους κράζουμε, επειδή κάνουν τη δουλειά τους.
    (Δεν είμαι πυροσβέστης και ειλικρινά δεν θα ήθελα να είμαι)

  • το οτι ειναι οι ιδιοι και οι ιδιοι που ανανεωνουν συνεχως τις συμβασεις τους απο κυβερνηση ΠΑΣΟΚ και Σημιτη,γιατι αλλοτε συγκυβερνουν με τη ΝΔ κι αλλοτε δραπετευουν στο
    ΣΥΡΙΖΑ, απλα δε σε νοιαζει… γιατι δεν εισαι πυροσβεστης…;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.