Ν.Ε. Κινήματος Αλλαγής Κοζάνης: Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους της Αττικής

25 Ιουλίου 2018
09:16
Κανένα σχόλιο

Σε υλοποίηση της απόφασης του Κινήματος Αλλαγής για συνδρομή προς τους πληγέντες συνανθρώπους μας στην Αττική, η Ν.Ε. Κοζάνης καλεί τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος αλλά και όσους πολίτες επιθυμούν να συλλέξουν:

  • Τρόφιμα μέσης και μακράς διάρκειας και είδη πρώτης ανάγκης όπως νερό, ατομικούς χυμούς, ξηρά τροφή (φρυγανιές), κονσέρβες, βρόμη, γάλα εβαπορέ κλπ.

  • Είδη ατομικής υγιεινής όπως χαρτί τουαλέτας, σαπούνια, απορρυπαντικά, προσωπικά είδη καθαριότητας (μωρομάντηλα), πλαστικές σακούλες κλπ.

  • Ιατρικά είδη πρώτων βοηθειών και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως αποστειρωμένοι αυτοκόλλητοι επίδεσμοι σε διάφορα μεγέθη, αποστειρωμένες γάζες, αντισηπτικά (Betadine), καθαρό οινόπνευμα, ασπιρίνες ή παυσίπονα (παρακεταμόλη) κλπ.

  • Αντικείμενα ρουχισμού και ειδικά αντικείμενα για μωρά (τροφή, πάνες, γάλα σε σκόνη) κλπ.

Η συλλογή των ανωτέρω ειδών θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ν.Ε. Κοζάνης Θέμιδος 2 & Ι. Τράντα, στον 1ο όροφο, καθημερινά 18:00-21:00.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.