Με αφορμή τις αναβολές, αλλά και την πραγματοποίηση εκδηλώσεων, την ώρα που έχει κηρυχτεί Τριήμερο Εθνικό Πένθος (Του Θεόφιλου Παπαδόπουλου)

25 Ιουλίου 2018
11:05

Την ώρα που σύσσωμος ο ελληνικός λαός συμμετέχει στην εθνική τραγωδία, την ώρα που όλοι οι σύλλογοι αναβάλλουν τις πολιτιστικές τους εκδηλώσεις σε ένδειξη συμπαράστασης στα θύματα και τους συγγενείς τους, ο Φιλοπρόοδος Σύλλογος Κοζάνης, με εκφράσεις του τύπου, να τραγουδήσουμε τον πόνο και ότι η χθεσινή βραδιά αφιερώθηκε στους ανθρώπους που περνούν δύσκολα τις τελευταίες μέρες, προθέσεις που δεν αμφισβητώ, οι οποίες όμως γεννούν εύλογα ερωτήματα, πραγματοποίησε, χθες, κανονικά, τη μουσική εκδήλωσή του. Αναρωτιέμαι όμως, ειλικρινά, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλοχωρίου Εορδαίας, μαζί με τα αδέρφια Τσαχουρίδη, που ανέβαλλαν τις εκδηλώσεις τους, δεν θα μπορούσαν κι αυτοί με τη σειρά τους να τραγουδήσουν τον πόνο ή να αφιερώσουν τη βραδιά στα θύματα και τους συγγενείς τους; Mε το σκεπτικό της διοίκησης του Φιλοπρόοδου, δεν θα μπορούσαν, το ίδιο, να πράξουν και τόσοι ακόμη σύλλογοι της περιοχής κι ανά την Ελλάδα, που ματαίωσαν τις εκδηλώσεις τους συμμετέχοντας με αυτό τον τρόπο στο ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ;  Γιατί δεν το έκαναν;  Προφανώς κάτι σκέφτηκαν, κάτι τους προβλημάτισε. Κάποιοι πάλι, του Φιλοπρόοδου συλλόγου Κοζάνης, προφανώς, θα πουν, ας το έκαναν (όπως εμείς), τους εμπόδισε κανείς; Έτσι είναι, σεβαστή, λοιπόν, η κάθε επιλογή, όμως όλοι κρινόμαστε.

 

19 σχόλια

    • Δεν θέλεις να μάθεις σε πόσα ήταν ο φιλοπρόοδος και δεν ήσουν εσύ και οι άλλοι σύλλογοι που ηταν στο συλλαλητηριο. Μπορει να εχει χιλια δυο στραβα ο Φιλοπροοδος αλλα τουλαχιστον ξερει τι στηριζει και ποιον.

    • Εσύ τι έχεις να πεις που ενώ είχε κηρυχθεί τριήμερο εθνικό πένθος ο Φιλοπρόοδος έκανε συναυλία;;

  • Ο καθένας μας Θεόφιλε κρίνετε καθημερινά από τις πράξεις και τα λόγια του Όταν δεν υπάρχει αυτό ξεφυτρώνουν οι φθηνές δικαιολογίες και ο νοών νοιτω!

    • Μας έβγαλες τα μάτια με τα ορθογραφικά. Άλλαξε ψευδώνυμο. Θα έρθει στον ύπνο σου ο μακαρίτης ο Pablo να σε κυνηγάει .

  • Άγνωστος χ μόνο οι εκ του πολιτιστικού συλλόγου βατερου είναι ποιο έξυπνοι δεν καταλαβαίνουν ούτε από πένθος ούτε τίποτα κρίμα

    • Εδω έχεις λάθος. Το πένθος εκφράζεται ΚΑΙ με το τραγούδι. Τα μοιρολόγια ειναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Πολλα απο τα παραδοσιακά μπας τραγούδια εκφράζουν θρήνο. Τα λαϊκά, ειδικά της δεκαετίας 60-70 τι εκφράζουν;
      Μην γράφετε μόνο και μόνο για να πείτε την εξυπνάδα σας.
      Όσο για τον Φιλοπρόοδο.
      Αν η εκδήλωση δεν ήταν γλέντι, ορθώς την έκανε. Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις αφορούσαν σε γλέντι απο οτι κατάλαβα.
      Υπάρχει μια διαφορα δεν νομίζεις;

      • Όχι μαλλλον αλλα σίγουρα εσυ κάνεις λάθος. Γλέντι δεν ειναι αλλά δεν παει να ειναι ομως μια ψυχαγωγική βραδιά. Και η παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας ΟΙΔΙΠΟΥΣ των 36ων Λασσανείων παροτι δεν ηταν γλεντι αναβληθηκε ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ακυρώνεται από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Πάτρας, λόγω του εθνικού πένθους της χώρας. Κι αυτοι με το δικο σου σκεπτικο θα μπορουσαΝ να την κανουν ομως δεν δεν την καναν. ΓΙΑΤΙ? ΡΗΤΟΡΙΚΟ ΠΡΦΑΝΩΣ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ. Εντελώς ΛΟΙΠΟΝ άστοχο το σχολιο σου και μην κανεις τον εξυπνο ΓΙΑΤΙ οπως αποδεικνυεται δεν εισαι

        • Σαν να πήρες φόρα και λες βλακείες… Και μην συγχύζεσαι γιατί γράφεις ασυνάρτητα. Παρόλα αυτά να σου πω ότι ένας φορέας όπως το ΔΗΠΕΘΕ είναι ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ και έχει άλλη άνεση στο να ακυρώσει η να πραγματοποιήσει μια εκδήλωση, σε αντίθεση με έναν Σύλλογο.
          Αν ασχοληθείς ποτέ με έναν συλλογικό φορέα θα δεις πως και πόσο δύσκολα τα φέρνει κάποιος βόλτα. Οπότε καλύτερα ένας άσχετος και αδαής όπως εσύ να μην μιλάει για εξυπνάδα γιατί πετάει ο ίδιος εξυπνάδες.
          Αυτά και τέλος.

          • Eπιβεβαιωνομαι ακομη περισσοτερο και εκτιθεσαι. παραπανω μας ειπες για μοιρολογια κτλ και τωρα βαζεις το θεμα περι της ανεσης που εχει ενας συλλογος να ακυρωσει τη συναυλια. γιατι δεν μας το ειπες απο την αρχη αυτο που λες τωρα και προσπαθησες να επικαλεστεις τωρα αλλο πραγμα; για αυτο σε χαρακτηριζω εξυπνακια γιατι δεν εισαι εξυπνος και εκτιθεσαι. και που εισαι εξυπνακια οι υπολοιποι συλλογοι πυο ακυρωσαν δημοτικοί είναι? αυτοι γιατι ακυρωσαν? ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ? ΜΗΠΩΣ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ ΚΑΤΙ, Ε??? ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΛΕΩ. Αστο απο οπου και να το πιασεις τις ασυναρτησιες φαινεται ποιος τις γραφει εξυπνακια, Ε εξυπνακια. που προσπαθεις ΝΑ το παιξεις και εξυπνοςπου λες για ασυναρτητα και τη μια γραφεις και επικαλεισαι αλλα και την αλλη αλλα αντ αλλων. τρικυμια στο κρανιο εχεις. Bye

  • Τι ευτυχες που υπαρχεις μονο εσυ εδω στην κοζανη .Ασε μας ρε υποκριτακο.Μακεδονομαχος εισαι θεματοφυλακας των ηθικων αξιων εισαι ολα εσυ ΄σωκρατη σουπερ σταρ’……χαχαχαχα…..

  • Η ζωή συνεχίζεται. Και όλα τα άλλα εγώ τα θεωρώ υποκριτικά. Δηλαδή αν κάνουν την εκδήλωση δύο μέρες μετά, τί θα γίνει; Θα τους έρθει το κέφι που είχαν χάσει; Αν δεν γινόταν από τεχνικής και πρακτικής άποψης να το αναβάλλουν, τί σημαίνει; Ότι δεν λυπήθηκαν για τους ανθρώπους; Δεν νομίζω.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.