Ακάθεκτη συνεχίζει, με 40 ως 50 βαθμούς Κελσίου, η Γεωργία Μήτσιου από την Κοζάνη, στο Badwater 135 miles στην Κοιλάδα του Θανάτου, οδεύει προς τον τερματισμό (Φωτογραφίες)

26 Ιουλίου 2018
02:28

Την εντυπωσιακή της πορεία συνεχίζει η Γεωργία Μήτσιου (από την Κοζάνη) στην Κοιλάδα του Θανάτου μεταξύ Καλιφόρνιας και Νεβάδας στις ΗΠΑ. 40 ως 50 βαθμοί Κελσίου είναι η θερμοκρασία, αλλά αυτό δεν πτοεί τη δύο φορές Σπαρταθλήτρια, όπως και όλους τους δρομείς που τρέχουν στον αγώνα.

Χθες (Τρίτη) είδαμε πως η Γεωργία κάλυψε με επιτυχία τα πρώτα 42,300 μίλια σε 10 ώρες και 7 λεπτά. Η επόμενη ενημέρωση στα 72,7 μίλια της έδωσε χρόνο 20 ώρες και 13 λεπτά. Ο 4ος σταθμός ελέγχου στα 90,6 μίλια της δίνει πέρασμα σε 27 ώρες 49′. 45 μίλια και δύο ακόμη ενδιάμεσοι βασικοί σταθμοί απομένουν για να φτάσει η αθλήτρια από τη Κοζάνη στο 135ο μίλι και τον πολυπόθητο τερματισμό. Ο σταθερός ρυθμός της και η μεγάλη εμπειρία της εγγυόνται θα φέρει σε πέρας αυτό το όνειρο ζωής, που ως τώρα έχουν πετύχει μόνο δύο ακόμη Έλληνες, ο Μιχάλης Στύλας και ο Αργύρης Παπαθανασόπουλος.

Live μπορείτε να παρακολουθείτε τη προσπάθεια της Γεωργίας Μήτσιου εδώ: http://dbase.adventurecorps.com/individualHistory.php?p=3321

Εδώ τα πλήρη αποτελέσματα για όλους τους αθλητές: http://dbase.adventurecorps.com/results.php

Πηγή http://www.runningnews.gr

 

Ένα σχόλιο

  • Πολλα συγχαρητηρια στην συντοπιτισσα μας,μας κανει ολους υπερηφανους που ειμαστε Ελληνες και Κοζανιτες.Και εις ανωτερα

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.