kozan.gr: Παναγιώτα Ορφανίδου: “Αν αυτά που τόλμησε να πει ο Καμμένος και ο Τσίπρας δεν ειναι υβριστικά και ποινικά κολάσιμα προς τους νεκρούς και αγνοουμένους, τότε ποιά είναι;”

30 Ιουλίου 2018
07:28

Σχολιάζοντας ανάρτηση τής συναδέλφου της, δικηγόρου, Δώρας Τσικαρδάνη, η οποία ανέφερε: “Στη Νομική μας μάθανε, ότι ο νεκρός έχει τη δική του αξιοπρέπεια. Δικαιούται ταφής κατά τα νενομισμένα, τιμών και αποχαιρετισμού από την οικογένειά του. Επίσης, οι υβριστικές προς αυτόν πράξεις είναι ποινικοποιημένες”, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο δημοτικό συμβούλιο Βοίου και πρώην δήμαρχος, στον εν λόγω δήμο, Παναγιώτα  Ορφανίδου, έγραψε: “Αν αυτά που τόλμησε να πει ο Καμμένος και ο Τσίπρας δεν ειναι υβριστικά και ποινικά κολάσιμα προς τους νεκρούς και αγνοουμένους, τότε ποιά είναι;”.

25 σχόλια

  • Θα πρέπει να ντρέπονται σ’ όλη τους τη ζωή όσοι κάνουν αντιπολίτευση χορεύοντας πάνω σε νεκρούς. Αλλά δεν περιμένουμε κάτι καλύτερο απ’ τα πολιτικά απολιθώματα του παρελθόντος.

    Το Μάτι δεν χτίστηκε χθες με τον τρόπο που χτίστηκε παγιδεύοντας τους ανθρώπους, το Πυροσβεστικό Σώμα και οι Δασικές Υπηρεσίες δεν έμειναν χθες με ελάχιστους υπαλλήλους επειδή αυτοί που κυβέρνησαν τη χώρα 40 χρόνια τη χρεοκόπησαν και το ΔΝΤ δεν θέλει να υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι.

    1200 άτομα απεγκλώβισε το Λιμενικό και κάποιες χιλιάδες η Αστυνομία, αλλά κανείς δεν λέει γι’ αυτούς που σώθηκαν κι αποφεύχθηκαν τα πολύ χειρότερα. Ντροπή να γίνεται πολιτική εκμετάλλευση των νεκρών!

    • νιωθεις καμια ντροπη για την ανυπαρξια κ την κοροιδια της κυβερνησης κ τον υποδειγματικα ανυπαρκτο τροπο που χειριστηκε το συμβαν. 1 βδομαδα μετα συνεντευξη φιεστα του π/θ κ αγνοια για τους αγνοουμενους

    • Α πολυ ωραία λογικη εχεις πρέπει να πουμε και Ευχαριστώ για τα αυτονόητα…πρεπει να τους συγχαρουμε που κανανε τη δουλεια τους…να τους ξεχασουμε τους νεκρους σα να μην υπηρξαν ποτε…σα να επρεπε ντε και καλα να ειχαμε νεκρους…αλλα φυσικά ο πόλεμος εχει και θυματα…και τι πολεμος

    • Θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που με δίκες τους ολιγωρίες θρηνούμε αυτήν την στιγμή 90+ νεκρούς , θα πρέπει να ντρέπονται αυτοί που ενώ γνώριζαν για τους νεκρούς δεν το δημοσιοποιούσαν ώστε οι άμεσα εμπλεκόμενοι να καταλάβουν την σοβαρότητα της κατάστασης και ντροπή σε εσάς που υποστηρίζεται με πολύ βρώμικο τρόπο αυτούς που έχουν τεράστιες ευθύνες για τους νεκρούς συνανθρώπους μας ντροπή σε εσάς που από πολιτικό φανατισμό δικαιολογιέται τους ενόχους και κατηγορείτε όσους λένε τα πράγματα με το όνομα τους

    • Οι μεγαλύτεροι ψεύτες οι ποιο προκλητικοί πολιτικοί που γνώρισε το Ελληνικό κράτος έχουν τους χειρότερους αυλοκόλακες έχουν τους ποιο αδίστακτους ( ακόμα και τους νεκρούς δεν σέβονται) χειροκροτητές

  • Ναι κυρίες μέλη του Δικηγορικού Συλλόγου Κοζάνης οι νεκροί έχουν τη δική τους αξιοπρέπεια. Εσείς έχετε μεγάλο δρόμο για να σας αναγνωρίσουμε έναν κόκκο προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας επειδή καπηλεύεστε με λαϊκισμό του χείριστου είδους την ανθρώπινη τραγωδία που βιώνουμε.

    • Για μερικούς πολικαντιδες η αλήθεια είναι καπηλεία ο λαϊκισμός το ψέμα και η αποποίηση ευθυνών των κυβερνώντων είναι πολιτική ορθότητα !!!!!!!!!!! Μα πόσο κουτόχορτο τρώνε μερικοί ?

  • μια άθλια αντιπολίτευση που χορεύει πάνω στους καμένους ανθρώπους, και ανά την Ελλάδα ταγμένα κομματόσκυλα να γαβγίζουν.

  • ΟΤΑΝ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ “ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΛΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ;

  • Όπου δεν σας αρέσουν τα σχόλια επειδή εκφράζουν μία άλλη άποψη γράφετε ένα συριτρολ και ξεβγήκατε. Η ασχήμια στον τρόπο έκφρασης είναι τέτοια που μόνο σε έμμισθους κονδυλοφόρους ταιριάζει η συγκεκριμένη προσέγγιση. Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι υπάρχουν πολίτες που δεν είναι αριστεροί αλλά αηδιάζουν με αυτούς που ασχημονούν για αντιπολιτευτικούς λόγους. Θα δώσετε αργά ή γρήγορα λόγο. Ντροπή.

  • ντροπη για το συριζοτρολ που εξαιτιας κ της δικιας του σιωπης στην ανυπαρξια της κυβερνησης των συριζανελ θρηνουμε εκατομβη

  • Δηλαδή επειδή έρχονται εκλογές κι η Ορφανίδου θέλει να μοστράρει τη φάτσα της, μη τυχόν και ξεχάσουμε την επί χρόνια ανυπαρξία της, πρέπει το kozan να κάνει ανάρτηση με δυσανάλογα μεγάλη φωτογραφία σε σχέση με το κείμενο;

    Ή μήπως πρόκειται για πληρωμένη διαφήμιση; Το kozan παρακαλώ να διευκρινίσει, καθώς το κείμενο από μόνο του δεν συνιστά είδηση, ούτε καν “είδηση”.

  • Αν πεις κάτι για τον συριζα τότε τα απέναντι κομματόσκυλα σε λένε νεοδημοκράτη και φασίστα.
    Αν πεις κάτι για τη νδ τότε τα απέναντι κομματόσκυλα σε λένε τρολλάκη και αριστεροφασίστα.

    Κομματόσκυλα που για το κόμμα τους πατάνε επί πτωμάτων. Κυριολεκτικά.

    Αυτοί είμαστε, αυτούς τους πολιτικούς έχουμε και μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά.
    Καληνύχτα Ελλάδα.

    Εύχομαι να καταστραφούμε το συντομότερο μπας και βάλουμε μυαλό, μπας και κοιτάξουμε το κοινό καλό και όχι την πάρτη μας επιτέλους, μπας και έρθει κανένας Καποδίστριας και γίνουμε κράτος.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.