Μια μικρή “γεύση” από την παράσταση «NO FUTURE!» της θεατρικής ομάδας των εφήβων που διακόπηκε την Παρασκευή 27 Ιουλίου λόγω βροχής και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)

30 Ιουλίου 2018
10:22
Κανένα σχόλιο

H παράσταση «NO FUTURE!» της θεατρικής ομάδας των εφήβων που διακόπηκε  την Παρασκευή 27 Ιουλίου λόγω βροχής θα πραγματοποιηθεί σε νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης.

Οι κάτοχοι εισιτήριων μπορείτε να περάσετε από τη γραμματεία του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με το απόκομμα για να σας επιστραφούν τα χρήματα ή μπορείτε να κρατήσετε το απόκομμα και να το χρησιμοποιήσετε το Σεπτέμβριο που θα γίνει η παράσταση.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Σκηνοθεσία & Δραματουργία: Παντελής Φλατσούσης
Δραματουργική συνεργασία: Κατερίνα Κωνσταντινάκου, Παναγιώτα Κωνσταντινάκου
Σκηνικά-κοστούμια: Χριστίνα Θαλασσά
Πρωτότυπη Μουσική Σύνθεση: Ανρί Κεργκομάρ
Φωτισμοί: Νίκος Βλασόπουλος
Επιμέλεια Video : Ανδρέας Κωστογλίδης
Μοντάζ: Φάνης Τοψαχαλίδης
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ειρήνη Ντόλκα
Μουσική Διδασκαλία: Δώρα Τανή
Φωτογραφίες: Σάκης Αναστασόπουλος
Σχεδιασμός Αφίσας: Σωτήρης Σιουτζούκης

Παίζουν: Λήδα Βαλιάκα, Παρασκευή Καρανάτσιου, Θεοδώρα Καριπίδου, Χριστίνα Κυρατζίδου, Κωνσταντίνα Ματιάκη, Ηλίας Μόσχογλου Έλενα Μπούρου, Άγγελος Νίτσας, Γιώργος Τριανταφύλλου, Αγγελίνα Χατζηιωάννου, Βαλάντω Χριστοφορίδου.

Στην παράσταση συμμετέχει η ομάδα »Η Πόλη στη Σκηνή» και οι ανήλικοι φιλοξενούμενοι της Δομής Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Κοζάνης ΑΡΣΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.