Κοζάνη: Αντικατάσταση 700 λαμπτήρων φωτισμού

1 Αυγούστου 2018
09:51

Εντός του Αυγούστου θα τοποθετηθούν ή θα αντικατασταθούν 700 περίπου  λαμπτήρες φωτισμού σε κεντρικούς ή μικρότερους δρόμους της πόλεως της Κοζάνης, όπου σήμερα λόγω της αστοχίας υλικού, που παρατηρήθηκε πριν από δυο χρόνια επικρατεί σκοτάδι και φόβος αλλά και επικινδυνότητα στην κίνηση πεζών και οχημάτων. Όπως εξήγησε μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Κοζάνης ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Αριστοτέλης Πουτακίδης, οι υπηρεσίες του δήμου θα προχωρήσουν άμεσα στην αντικατάσταση των λαμπτήρων και ευχαρίστησε τους πολίτες για την υπομονή που επέδειξαν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Όσον αφορά την τοποθέτηση καλωδίων ευρυζωνικού δικτύου με την οποία καταστρέφεται το οδόστρωμα όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της πόλης, ο κ. Πουτακίδης τόνισε πως ο Δήμος στο πλαίσιο ορθολογικού σχεδιασμού των ασφαλτοστρώσεων, αναμένει πρώτα την τοποθέτηση των καλωδίων ώστε στην συνέχεια να προχωρήσει στην επίστρωση των δρόμων με νέο ασφαλτικό τάπητά. Σχετικά με την ανυπαρξία φωτισμού σε κόμβους στις εξόδους της Κοζάνης, ο κ. Πουτακίδης σημείωσε ότι είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας.

ΕΡΤ Κοζάνης Σύνταξη Κώστας Δαβάνης

12 σχόλια

  • Τι θα πει “αστοχία υλικού” για όχι μια και δυο, αλλά 700 λάμπες; Ποιος τις παρέλαβε; Πόσο μας κόστισαν; Και πόσο μας κοστίζει η αντικατάσταση;

    Όσο για την κατανομή αρμοδιοτήτων με την Περιφέρεια, ας βάλουν επιτέλους κάποιες πινακίδες, που να πληροφορούν τον πολίτη για το πού τελειώνει το βασίλειο του ενός και πού αρχίζει του άλλου.

  • Αυτός ο δήμαρχος όλο επιτυχίες είναι . Για να κάνει οικονομία στην κατανάλωση άλλαξε λάμπες που τελικά και παραπονώ καίνε και αναβοσβήνουν και χαλανε συνέχεια . Λευτέρη χαιρετίσματα στα Σκόπια

    • Και την αστοχία των εκλογών πάλι εμείς την πληρώνουμε, έργα ουσίας μηδέν, μόνο εγκαίνια σε έργα των προηγούμενων όπως η δημοτική βιβλιοθήκη, άρτος και θεάματα με απευθείας αναθέσεις….

  • Τζάμπα λεφτά. Καλά κάνει ο Ζαμανίδης και δεν αλλάζει τίποτα. Πίσσα σκοτάδι, ρομαντικά και το πλεόνασμα πλεόνασμα…

  • Η πόλη που παράγεται το ρεύμα που φωτίζει την Ελλάδα έχει τους περισσότερους σκοτεινούς και χωρίς καν κολώνες φωτισμού δρόμους, βλέπε: (Γκέρτσου, Ολύμπου, Τράντα, Δημοκρατίας κτλπ) !!!Να μη μιλήσουμε για πεζόδρομους, ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ !!! Αρκεί να ικανοποιούνται τα συμφέροντα κάποιων και να γεμίζει η τσέπη !!! 100 χρόνια πίσω σε σχέση με άλλες πόλεις, ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!! Απαρχαιωμένα μυαλά εντελώς στην Κοζάνη !!!

  • Αλλάζουν λάμπες για να βλέπουμε τις λακκούβες καλύτερα μιας που αστοχία υλικού παίζει και στο δρόμο….έρχονται εκλογές όμως κάποιος θα φάει πίτα με χιόνι….

  • Στο τελευταιο χωριο εκτος Δημου κοζανης εχουν βαλει λεντακια και εδω ο Αντιδημαρχος μας καμαρωνει που θα αλλαξει λαμπες στην Πολη…..Μπραβο Αντιδημαρχε

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.