Πτολεμαΐδα: Ψάχνουν σπίτια και δεν βρίσκουν

1 Αυγούστου 2018
10:12
Κανένα σχόλιο

Προβληματισμένοι, για άλλη μία φορά, οι κτηματομεσίτες στην Πτολεμαΐδα, γιατί, δεν μπορούν να εξυπηρετήσουν τους πελάτες τους που αναζητούν στέγη, αφού, οι προτάσεις και οι επιλογές  ενοικίασης παραμένουν οι ίδιες, κατά την τελευταία δεκαετία, εξ αιτίας  της μη κατασκευής νέων οικοδόμων, ενώ, αρκετά διαμερίσματα είναι κλειστά και οι ιδιοκτήτες τους δεν τα αξιοποιούν. Εργαζόμενοι στην υπό κατασκευή μονάδα της Πτολεμαΐδας, φοιτητές του τμήματος ΤΕΙ Μαιευτικής, κάτοικοι των γύρω οικισμών που μετακομίζουν τον χειμώνα στην πόλη λόγω τηλεθέρμανσης, αλλά και κάτοικοι των Αναργύρων, νεαρά ζευγάρια, ψάχνουν  γκαρσονιέρες και διαμερίσματα σε καλή κατάσταση, χωρίς πολλές προσδοκίες, ενώ, τα ανακαινισμένα σπίτια γίνονται ανάρπαστα. Οι τιμές για τις γκαρσονιέρες κυμαίνονται από 150- 300 Ευρώ, τα δυάρια από 250 έως 300 Ευρώ, και τα τριάρια από 350 έως και 500 Ευρώ

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- ΣΥΝΤΑΞΗ: Μαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.