Έκκληση του ΚΕ.Π.ΚΑ. Δυτικής Μακεδονίας για φθηνή και ποιοτική θέρμανση

2 Φεβρουαρίου 2017
11:32

Σε συνέχεια του από 16/01/2017 δελτίου τύπου με τίτλο “Φθηνή ενέργεια αλλιώς θα παγώσουμε ….” όπου αναδείξαμε το μείζον ζήτημα της φθηνής και ποιοτικής ενέργειας που επιβάλλεται να απολαμβάνουν όλοι οι πολίτες – καταναλωτές, ανεξαρτήτως κριτηρίων και προϋποθέσεων, και κυρίως στον τομέα της θέρμανσης, υπενθυμίζουμε σε όλους τους καταναλωτές και στις Αρχές του τόπου και της χώρας ότι ο χειμώνας δεν πέρασε, συνεχίζεται, και πρέπει όλοι να μεριμνήσουμε και να αγωνιστούμε ώστε το ηλεκτρικό ρεύμα, το πετρέλαιο θέρμανσης και οι υπόλοιπες μορφές θέρμανσης των νοικοκυριών και των επιχειρήσεων (φυσικό αέριο που συναντάμε μόνο στις μεγαλουπόλεις, τηλεθέρμανση κλπ) να γίνουν φθηνότερες, χωρίς επιβαρύνσεις φόρων και τελών υπέρ τρίτων (όπως ΕΡΤ, Δήμων κλπ) και με ποιοτικά χαρακτηριστικά που να ανταποκρίνονται στην προστασία της Δημόσιας Υγείας και του Περιβάλλοντος, καθώς η καύση καυσόξυλων σε συνδυασμό με άγνωστης προέλευσης επικίνδυνα υλικά (εξαιτίας της οικονομικής κρίσης) επιβαρύνουν το Περιβάλλον και την Υγεία όλων μας.

Δικαιούμαστε όλοι να απολαμβάνουμε φθηνή και ποιοτική ενέργεια για τη θέρμανσή μας.

Ένα σχόλιο

  • Αντί το ΚΕΠΚΑ να βγάζει δελτία τύπου, για τα μάτια του κόσμου, καλόν είναι να αναδείξει το τεράστιο θέμα της αισχροκέρδειας της ΔΕΥΑΚ, που πουλάει την τηλεθέρμανση για χαβιάρι. Το ΚΕΠΚΑ το γνωρίζει το θέμα, αλλά μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει τίποτα.
    Με απλά λόγια: Πόσο αγοράζει την ενέργεια από τη ΔΕΗ η ΔΕΥΑΚ και πόσο μας την πουλάει; Πόσο είναι το ποσοστό κέρδους που εισπράττει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.