Συνάντηση με τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ, είχε σήμερα Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου ο νέος Διευθυντής του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κ. Μιχάλης Δουλγεράκης, o οποίος άκουσε τα προβλήματά τους. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας, κ.κ. Θωμάς Σαρασίδης και Δημήτρης Χρήστου αντίστοιχα, αλλά και ο υπεύθυνος του γραφείου κίνησης, κ. Δημήτρης Τσεγγενές.

Ο κ. Δουλγεράκης μιλώντας στο Kozan. gr είπε πως: «Αναλαμβάνω μια θέση δύσκολη, με πολλές ευθύνες. Όντως υπάρχουν προβλήματα θα έλεγα αρκετά. Το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, είναι οι ελλείψεις στο ανθρώπινο δυναμικό. Αυτό που ζήτω από το σωματείο εργαζομένων είναι να υπάρξει μια καλή συνεργασία, συνέπεια, σεβασμός και αξιοπρέπεια στο έργο που κάνουν».

Σε ό,τι αφορά τώρα τη μετεγκατάσταση του νέου κτηρίου αυτή θα γίνει άμεσα, σύμφωνα με τον κ Δουλγεράκη, καθώς μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου θα έχει γίνει η μετεγκατάσταση, του τηλεφωνικού κέντρου και των διοικητικών υπηρεσιών. «Πρόκειται για ένα λειτουργικό κτήριο. Είναι ένα στολίδι για την Κοζάνη, όπου οι εργαζόμενοι θα μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους κάτω από πιο ανθρώπινες συνθήκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο διευθυντής.

Να σημειωθεί ότι η βάση του ΕΚΑΒ (πλήρωμα), θα παραμένει στο παλαιό κτήριο, ενώ το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξουν ασθενοφόρα και στα δυο κτήρια για καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Θανάσης Τεγος