Πτολεμαΐδα: Παγκόσμια διάκριση για ταλαντούχα εικαστικό

9 Αυγούστου 2018
11:12
Κανένα σχόλιο

Tιμώμενη καλλιτέχνης για το 2018, ανακηρύχτηκε από την παλαιότερη Οργάνωση της Αμερικής που αναζητά εικαστικούς σε όλον τον κόσμο, οι οποίοι φιλοτεχνούν Ανδαλουσιανά Άλογα, η καλλιτέχνης – ιδιοκτήτρια του Ατελιέ « Περί τέχνης» Ντανιέλα Νικόλοβα Σιδηροπούλου, αποσπώντας με το έργο της το Πρώτο Παγκόσμιο Βραβείο.

Η αγάπη της για τα άλογα αποτελεί πηγή έμπνευσης και αποτυπώνεται σε πολλούς πίνακες της, ενώ, στο στάβλο της ξεχωρίζει ένα πανέμορφο, μικρό, Ανδαλουσιανό Αλογάκι. Η ταλαντούχα ζωγράφος θα λάβει μέρος στο παγκόσμιο φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί από τις 6-13 Οκτωβρίου του 2018 στο Χιούστον του Τέξας παρουσιάζοντας  τις δημιουργίες της, ενώ, το βραβευμένο έργο της θα διαφημίζεται στην είσοδο της έκθεσης, σε διαφημιστικά, σε ρούχα, και, δύο Αμερικανικά περιοδικά, θα αναλάβουν την προβολή της. Στο περίπτερο της θα διανέμεται έντυπο και φωτογραφικό υλικό για την Πτολεμαίδα, την πόλη που λατρεύει

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΣΥΝΤΑΞΗ: Mαίρη Κεσκιλίδου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.