Σπάρτακος: Καταδικάζουμε κάθε περιστατικό βίας – Καταδικάζουμε τη νέα βιαιοπραγία σε βάρος συναδέλφων στο ΔΕΔΔΗΕ Κρήτης

11 Αυγούστου 2018
15:06

Ένα ακόμα περιστατικό έρχεται, δυστυχώς, να προστεθεί στη λίστα των κρουσμάτων βίαιης συμπεριφοράς απέναντι σε εργαζόμενους της ΔΕΗ που –όπως πολλές πολλές φορές έχουμε επισημάνει- ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Το νέο περιστατικό σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης όταν συνεργείο του ΔΕΔΔΗΕ, αποτελούμενο από δύο συναδέλφους, βρέθηκε αντιμέτωπο με ιδιοκτήτη κατοικίας σε συγκρότημα κατοικιών στη Λυγαριά Ηρακλείου όπου και μετέβη προκειμένου να ερευνήσει αναφορά για ρευματοκλοπή, όταν δέχθηκε επίθεση από πολίτη.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει τη νέα επίθεση, συμπαρίσταται στους εργαζόμενους που λειτουργούν πάντα με άκρατο επαγγελματισμό και ευσυνειδησία και ευελπιστεί ότι η δικαιοσύνη και οι αρμόδιοι θα πράξουν τα αυτονόητα.

Οι υπάλληλοι της ΔΕΗ δεν φταίνε για καμία κατάσταση που μπορεί να αφορά κάποιον καταναλωτή και ούτε είναι αυτοί που λαμβάνουν τις όποιες αποφάσεις.

Οι συνάδελφοι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ κάνουν αυτό που θα έκανε οποιοσδήποτε υπάλληλος σε οποιαδήποτε δουλειά. Το αυτονόητο.

Στον απόηχο της μεγάλης φωτιάς στην Αττική που ¨κόστισε¨ ζωές και ανθρώπινες περιουσίες, το μεγαλείο της συμβολής των εργαζομένων στη ΔΕΗ φαίνεται –για μία ακόμα φορά- από το μέγεθος του έργου που επιτέλεσαν σε σύντομο διάστημα και υπό δύστροπες συνθήκες, με μόνο μέλημα να μην αφήσουν κανέναν καταναλωτή χωρίς το αγαθό της ενέργειας.

Η ανοχή στη βία και στον εκφοβισμό θα πρέπει να είναι μηδενική γιατί για τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ

Γραφείο Τύπου

6 σχόλια

  • Γιατί διαμαρτύρεστε;
    Όλοι κάνουμε το χρέος μας:
    εσείς να κόβεται το ρεύμα, οι φτωχοί να υπερασπίζονται τα σπίτια τους.

  • Για εσάς δεν ξέρω αν θα βγάλει κανείς δελτίο τύπου αν τελικά δεν ισχύσει τα όσα μας λέγατε για τα 15000 ότι θα τα παίρνουν όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ ακόμη κι όταν φεύγουν με πέναλτι στην σύνταξη.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.