Δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει ο Δημήτρης Καρακασίδης κι αν θα συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές (Βίντεο)

13 Αυγούστου 2018
19:44

Δεν έχει αποφασίσει ακόμη τι θα κάνει ο Δημήτρης Καρακασίδης κι αν θα συμμετέχει στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Δείτε τι είπε σε σημερινή του συνέντευξη στο kozan.gr

5 σχόλια

  • εσύ φταις Καρυπιδη…. τον κάθε πονεμένο και τυχαρπαστο το πήρες στον συνδιασμο σου και τον έκανες… παράγοντα….. κι έχουν κι αξιώσεις…… την επόμενη φορά καλύτερες επιλογές….. και όχι φουρφουρια

    • Ανώνυμε 23:57 πρέπει να ξέρεις ότι ο Καρακασίδης είναι από τα ποιο τίμια, φιλότιμα και εργατικά άτομα στην Περιφέρεια γιαυτό και ο λαός τον τίμησε με την ψήφο του και ο ίδιος τιμά τους ψηφοφόρους του με τον καθημερινό του αγώνα για το καλό του τόπου μας, ως προς τα φουρφούρια ψάξε αλλού.

      • Και η γιαγιά της γειτονιάς σου είναι τίμια, φιλότιμη και εργατική αλλά το ζήτημα στις εκλογές (τοπικές και εθνικές) είναι ένα και μοναδικό: Μπορεί ο κάθε άνθρωπος ο οποίος εκλέγεται να προσφέρει έργο; Έχει τις ικανότητες και τις γνώσεις; Εσύ αρκείσαι στα διάφορα πανηγυράκια και τις φωτογραφήσεις στους χορούς των συλλόγων μάλλον εεε; Εμένα όπως και χιλιάδες ακομμάτιστους συνέλληνες δεν μας αρέσουν καθόλου και απέχουμε με χιλιόμετρα απόσταση, περιμένοντας να μας λύσουν τα προβλήματα οι φίλοι σου, αφού τακτοποιήσουν όλους εσάς πρώτα.

      • ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΖΕΣΑΙ ΣΦΙΚΤΑ -ΩΣ ΚΑΡΥΠΙΔΟΠΑΡΑΤΑΞΗ- ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ , ΣΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΓΙΑ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ…

  • Ο Τάκης ο ΑΕΚ θεωρείται από πολλούς συμπατριώτες μου σημαίνον πολιτικό πρόσωπο το οποίο ακούνε και με προσοχή σε κάθε του δήλωση. Μάλιστα….

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.