Μπορεί και το Δημόσιο Σχολείο!

14 Αυγούστου 2018
13:30

Σύμφωνα με την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση του 3ου Λυκείου Κοζάνης φανερώνεται η δυνατότητα προσφοράς του Δημόσιου Σχολείου προς τους μαθητές και την οικονομική ανακούφιση των γονιών τους!

Συγχαρητήρια και στου μαθητές για την επιτυχία τους στις εξετάσεις του κρατικού πιστοποιητικού γλωσσομάθειας!

Παραθέτω αυτούσια την ανακοίνωση :

Ευχαριστήρια ανακοίνωση για εθελοντική προσφορά σε μαθητές μας

Συντάχθηκε από 3ο ΓΕΛ Κοζάνης στις 25 Ιουλίου 2018, 11:40 πμ

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την καθηγήτρια των Γαλλικών  κ. Μαλούτα Άννα η οποία αφιερώνοντας προσωπικό της χρόνο προσέφερε εθελοντική εργασία και κοινωνικό έργο με τη μορφή ενισχυτικής διδασκαλίας σε μαθητές του σχολείου μας στο μάθημα των Γαλλικών  – κατά την περσινή αλλά και την φετινή χρονιά.  Για την υλοποίηση της ενισχυτικής διδασκαλίας, η καθηγήτρια χρησιμοποίησε μια αίθουσα του σχολείου μας (σε ώρες εκτός λειτουργίας του σχολείου) και κατ αυτόν τον τρόπο έδωσε την ευκαιρία και στο σχολείο μας να συμμετέχει σε αυτήν την προσφορά της.

Εφέτος, οι μαθητές αυτοί συμμετείχαν στις εξετάσεις του ΚΠΓ  (Γαλλικά) για την απόκτηση πιστοποίησης.  Από τους 3  μαθητές  της Β’ Λυκείου που συμμετείχαν στις εξετάσεις,  οι δύο (Κοντοδημητρίου Δημήτρης και Σπυρόπουλος Αναστάσιος ) «πήραν» το Β1 ενώ η μαθήτρια Νάνου Ειρήνη «πήρε» το Β2.

Τάσος Α.

6 σχόλια

  • Συγχαρητήρια στην κα Μαλούτα. Μήπως δείχνει τον δρόμο και σε άλλους καθηγητές του ίδιου αλλά και άλλων Λυκείων? Ή απλά είναι η εξαίρεση του κανόνα. Και πάλι συγχαρητήρια κα Άννα Μαλούτα.

  • … να μπορουσατε να μη στελνατε και τα παιδια σωρηδον στα φροντιστηρια (ολα τα κρατικοδημοσια λυκεια της ελλαδος βεβαιως) καλα θα τανε , αλλα δε θελετε…

    • Γιατι εσεις οι γονεις θελετε; τα παιδια θελουν; Οχι! Κακομαθημενα ολα στις ετοιμες λυσεις και στη μασημενη τροφη. Να στρωσουν τον κ..λ.. τους να διαβασουν οπως καναμε καποτε εμεις. Χωρις νταντεματα,σπρωξιματα και πιεσεις. Μονο να γυρνουν ολη νυχτα εξω,παραδες και καυμενιλικια. Οι μανες φταιν γι αυτη την καταντια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.