kozan.gr: Γιώργος Ντζιμάνης: “Η ηλικία σου, σου επιτρέπει να λες και μα…..ς”

15 Αυγούστου 2018
09:08

“Η ελληνική διπλωματία και η συνεργασία με τους διεθνείς οργανισμούς έφεραν το επιδιωκόμενο αποτέλεσμα. Οι δύο στρατιωτικοί μας είναι από αύριο ελεύθεροι”. Mε αυτή τη δήλωση, μέσω facebook, “χαιρέτησε” την είδηση της αποφυλάκισης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, από τις τουρκικές φυλακές, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Π.Ε. Κοζάνης, Γιώργος Ντζιμάνης. Απαντώντας, λίγο αργότερα, σε σχόλιο συμπατριώτη μας, που ανέφερε: Στρατηγε τι πουλησαμε??? , εκείνος έγραψε: “Η ηλικία σου, σου επιτρέπει να λες και μα…..ς”.

kozan.gr

 

17 σχόλια

  • Η ηλικια μας μας επιτρεπει να σας λεμε και προδ@@@*ςκαι πουλ@@@@@@ς…ντρεπομαι που σας ειχα και προισταμενο κανατε αλλαγη 360 μοιρων…..τα λεμε στις εκλογες….

  • Η επιστροφή τους δεν οφείλεται στη διπλωματία, στη μεσολάβηση τρίτου, ή κάπου αλλού. Η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε, και μάλιστα χωρίς περιοριστικά μέτρα, αφού ολοκληρώθηκε η εξέταση του ψηφιακού υλικού και δεν θεμελιώθηκε η κατηγορία της κατασκοπείας. Άλλωστε, τα ίδια δικαστήρια απέρριπταν μέχρι πρόσφατα το ένα μετά το άλλο τα αιτήματα αποφυλάκισης. Απλά ήρθε επιτέλους η ώρα της απόφασης.
    Όταν κοπάσουν τα πανηγύρια, ιδίως τα πολιτικά, κι αφού τα δύο παιδιά τα χορτάσουν οι οικογένειές τους, πρέπει να ακολουθηθούν οι προσήκουσες διαδικασίες. Κυρίως, να ολοκληρωθεί ΕΔΕ, ώστε να αποδοθούν ευθύνες από λάθη ή παραλείψεις, εφόσον υπάρχουν. Δεν πρόκειται για παιδιά ή για ήρωες. Είναι επαγγελματίες που φέρουν εθνόσημο και όπλο, και συνεπώς υπόλογοι, ειδικά όταν ενεργούν λανθασμένα.
    Τέλος, όταν η ανάγκη της προβολής και πολιτικής εκμετάλλευσης της επιστροφής των δύο ελλήνων στρατιωτικών θα έχει καταβροχθίσει τον διαθέσιμο τηλεοπτικό χρόνο και τις κορυφές των κοινωνικών δικτύων, καλό θα ήταν οι αρμόδιοι να ασχοληθούν ουσιαστικά με τα χερσαία σύνορα και δη την οριογραμμή στον Έβρο, αντί να ξεχορταριάζουν από το Μαξίμου τις πυραμίδες στην ελληνο-αλβανική μεθόριο. Αφήστε που ο τελευταίος που ασχολήθηκε “σοβαρά” με την οριογραμμή δεν ήταν πολιτικός, αλλά μάλλον θέλει να γίνει.

    • “Η τουρκική δικαιοσύνη αποφάσισε, και μάλιστα χωρίς περιοριστικά μέτρα, αφού ολοκληρώθηκε η εξέταση του ψηφιακού υλικού και δεν θεμελιώθηκε η κατηγορία της κατασκοπείας”…..και συνέτρεχε ο λόγος του κατοίκου Τουρκίας αφού υπηρετούσαν στην πρεσβεία μας στην Τουρκία, ε;;;

  • Ευτυχως που υπάρχει και το facebook να κάνουν μόνοι τους αναρτησεις για να φαίνεται πραγματικά το ποιόν τους και να εκτιθενται μόνοι τους.κανονικα ο ΣΥΡΙΖΑ θα έπρεπε να τους το απαγορεύει γιατι του χαλάνε την εικονα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.