Mητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ.κ. Παύλος για την απελευθέρωση των δύο Eλλήνων στρατιωτικών: “Δεν το πέτυχε καμία πολιτική συναλλαγή, η συγκυρία είναι ξεκάθαρη. Να, που η Παναγιά μίλησε!”

16 Αυγούστου 2018
12:39

 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Παναγία για την απελευθέρωσή των δύο στρατιωτικών, ανέφερε, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Παύλος, επί της εορτής της Παναγίας στην Ι. Μ. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μικρόκαστρο, επισημαίνοντας, πως, για αυτή την εξέλιξη: “Δεν το πέτυχε καμία πολιτική συναλλαγή, η συγκυρία είναι ξεκάθαρη. Να, που η Παναγιά μίλησε!”. Δείτε το βίντεο από το siatista-info.blogspot.com

 

https://siatista-info.blogspot.com/

27 σχόλια

  • Για να ειμαστε δικαιοι οφειλουμε να ειμαστε ειλικρινεις. Φυσικα και γιναν σωστες διαπραγματευσεις,εξυπνες πιεσεις και διαχειριση πολλαπλων σημειων επιτυχως και ολα αυτα τα ευλογησε η Παναγια να ευδοκιμησουν και μαλιστα στη γιορτη της,κατι που μας συνγκλονισε. Αν ηταν πρωθυπουργος ο Κασαπιδης θα λεγατε τα ιδια; Δικαια πραγματα σεβασμιωτατε. Μη συντασσεστε λοιπον με την κακως νοουμενη αντιπολιτευση που μονο επιθεσεις κανει χωρις ν αναγνωριζει ουτε τα προφανη. Ειναι κριμα κι αδικειτε ενα μεγαλο μερος πιστων που δεν ειναι δεξιοι. Ειναι ομως Ελληνες, πατριωτες, δικαιοι και κυριως Χριστιανοι. Μας φερνετε συνεχως σε δυσκολη θεση. Δικαιοσυνη λοιπον και αντικειμενικοτητα.

    • Συν Αθηνα και χειρα κινει λεγαν οι προγονοι μας κι αυτο εγινε. Μπραβο και δοξα τω Θεω! Ευχαριστουμε εκ βαθεων την Μεγαλοχαρη που βοηθησε! Μεγαλη η Χαρη Της!

  • Έλα ρε δεσπότη.Σε είχα καποτε κ σε εκτιμηση. Τους 96 κ βάλε συνανθρωπους μας-και παιδακια μεσα- που καηκαν στη μεγαλη πυρκαγια της Αττικής πώς στο καλο τους αφησε να καουν η Παναγία;Τόσο ακαρδη;;!!!!!

  • 15Αύγουστος 1974. Δεύτερος Αττίλας στην Κύπρο (2η φαση της εισβολης τους). Εκατόμβες νεκρών και αγνοουμένων. Μίλησε η Παναγία.Βρε,δεν μας παρατάτε από δω

  • “Τραγωδία στη Λέσβο: Οδηγός δικύκλου με επιβαίνοντες τα δύο παιδιά του σκοτώθηκε σε δυστύχημα.
    Το ένα από τα δύο παιδιά τραυματίστηκε στο δυστύχημα, που σημειώθηκε ενώ ο επέστρεφαν και οι τρεις με την μηχανή από προσκύνημα στην Αγιάσο”.
    https://www.protothema.gr/greece/article/813191/tragodia-sti-lesvo-odigos-dikuklou-me-epivainodes-ta-duo-paidia-tou-skotothike-se-dustuhima/

    ΜΙΛΗΣΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

  • Μην προσβάλλετε άλλο την νοημοσύνη των Ελλήνων. Αρκετά. Σκληρή δουλειά από πολλούς ανθρώπους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για να επιστρέψουν πίσω οι στρατιωτικοί μας.

  • Όπως πάντα 500 χρόνια πίσω. Επίσης αναρωτιέμαι αν οι δύο αυτοί “ήρωες” περάσουν στρατοδικείο και αν προκύψουν ευθύνες. Για να δούμε…

  • Αυτά είναι !!! Πριν λίγο καιρό κάηκαν από τη φωτιά σχεδόν 100 συνάνθρωποι μας, μεταξύ τους και μικρά παιδιά !!! Προφανώς ήταν όλοι αμαρτωλοί και τους τιμώρησε η Παναγία και ο καλός Θεούλης μας !!! Αν είχαμε λίγο παραπάνω κριτική σκέψη θα είμασταν πολύ καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν λαός !!! Ας μην σχολιάσω άλλο

  • Με αυτή τη λογική όταν τους έπιασαν ήταν που ο Θεός τα είχε μαζί τους για κάποιο λόγο. Μπορεί να είχαν φάει κρουασάν Τετάρτη.

  • Σεβασμιωτατε ναι βοηθησε η Παναγια ! Δοξα τω Θεω ! Βοηθησε ομως και στα σπιτια που δοθηκαν σε πολυτεκνους στο Βοιο.

  • Μεσαίωνας, σκοταδισμός, υποτίμηση νοημοσύνης. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν πριν από δύσκολη επέμβαση συγγενικού μου προσώπου την ώρα που υπεγραφα την γνωστή υπ. Δήλωση μου λέει ο γιατρός, υπέγραψε γιατί αν πάνε όλα καλά θα πούνε έκανε το θαύμα της η Παναγιά, σε διαφορετική περίπτωση θα φταίει ο άχρηστος ο γιατρός

  • ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΟΤΑΝ ΛΕΕΙ TETOIA; ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ KOZAN.GR ΔΙΝΕΙ ΑΞΙΑ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΑΝΟΡΘΟΛΟΓΙΚΕΣ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.